Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум 12 звезди, които все още се смятат за живи от феновете им! – I част

12 звезди, които все още се смятат за живи от феновете им! – I част

12 звезди, които все още се смятат за живи от феновете им! – I част - изображение

Смъртта не подхожда на никого, но най-вече, когато починалият е млад и талантлив. Тази идея прави феновете на звездите по-долу още по-разстроени и мними. Тук са 12 известни личности, чиито смъртни случаи се отхвърлят като вариант от техните фенове ...

1. Голяма част от хората до ден днешен не вярват, че легендарният Елвис Пресли е мъртъв. Според твърдението, Елвис фалшифицира собствената си смърт и сега живее спокоен живот.

Какво буди тези съмнения? Върху надгробния камък на Елвис е написано "Арон", вместо собственото име Елвис "Аарон." Също така се твърди, че черен хеликоптер е кацнал на острова малко преди да намерят мъртвото му тяло. Ето защо се вярва, че Елвис фалшифицира собствената си смърт и бяга с хеликоптер. Третата причина за съмненията на феновете е, че застрахователната компания не прави нищо със сметката по договора на Елвис, след смъртта му.

Всичко това звучи легитимно!

2. Има хора, които упорито отхвърлят смъртта Джим Морисън!

В хотелска стая в Париж, Джим Морисън умира от сърдечен удар, не от свръхдоза, както смятат много хора. В същото време, има заведени съдебни дела срещу него по това време и има опасност да отиде в затвора. Много близки приятели и членове на семейството не присъстват на погребението, което се провежда след обявяването на смъртта му. Твърди се, че ковчегът е толкова малък, че Морисън не може да се побере в него.

По онова време Джим Морисън вече е притеснен от славата. Ето защо се твърди, че той също фалшифицира собствената си смърт, бягайки от правните проблеми и живота на рок звезда.

Не можем да кажем, че това е вярно или не, но защо пък да не се надяваме, че той е жив.

3. Кърт Кобейн е толкова уморен от славата, че единственият вариант, който има е да се преструва, че е мъртъв!

Това не е много реалистично, но съществуват толкова много конспиративни теории за смъртта на Кобейн. Твърди се, че Кобейн е бил убит от държавата и е пожертван за дявола от илюминатите. Всъщност, никак не е странно, че Кобейн, който е хероинно зависим, се самоубива. Феновете, които не искат да повярват в смъртта му, твърдят, че това е неговото бягство от славата.

Те виждат доказателство в това, че лицето на Кобейн няма как да бъде разпознато. Все пак той се гърми с пушка в лицето, няма как да е другояче!

4. Тупак не е мъртъв, той е жив в сърцата ни, но и някъде по света!

Тупак е една от звездите, за които се твърди, че фалшифицират смъртта си. Твърди се, че той дава много тайни послания за "прераждане" в текстовете си. Но най-подкрепящият детайл към тези твърдения е снимка, направена по време на аутопсията на Тупак, на която се вижда, че лицето на снимката не е Тупак (според твърденията на феновете). Въпреки това, той е записан като Тупак.

5. Както в случая с Тупак, твърди се, че той не е мъртъв, но за съжаление всички твърдения са нереални: Ноториъс Би Ай Джи

Фактът, че убиецът никога не е намерен, водят до твърденията, че той, подобно на Тупак, бяга от славата с фалшива смърт. Но хората наоколо виждат куршумите, които влизат в тялото на Ноториъс Би Ай Джи. Ако това не е илюзия, то той е наистина мъртъв.

6. Въпреки че тя е харесвана от всички хора по света, според кралското семейство, принцеса Даяна е почти нежелана.

Теориите започват, когато тя загива, опитвайки се да се отърве от папараците. Според слухове, кралското семейство я иска мъртва и пътнотранспортното произшествие е просто един сценарий. Голяма част вярват, че Даяна не е мъртва, а просто "отстранена".

Източник: onedio.co; hollywoodreporter.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлНовиниПатологияЛюбопитноПсихологияСнимкиНормативни актовеАнкетиИсторияСпециалистиБотаникаСпортРецептиЛечения