Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно 12 брилянтни житейски урока, научени от филмите

12 брилянтни житейски урока, научени от филмите

12 брилянтни житейски урока, научени от филмите - изображение

Някои кино клишета са толкова здраво вкоренени в нашия мозък, че просто не можем да им помогнем да избягат. Ето 12 брилянтни житейски урока, научени от филмите:

Ако решите да се преместите за постоянно в друга държава, бъдете сигурни: в последния момент, че "единственият" човек ще се появи на летището, да ви моли да останете и да ви признае, че е влюбен във вас.

Приятели

Един маниак, който прониква в къщата ви и убива всички ваши приятели един по един? Правилното нещо, което трябва да направите в този момент, е да претърсите всички стаи, за предпочитане без включване на светлините. За най-добри резултати, качете се до мазето и викайте: "Хей, има ли някой там?"

страх

Запомнете веднъж завинаги: очилата са най-доброто прикритие. Дори майка ви няма да ви разпознае, ако поставите чифт очила!

Хейдън Кристенсен

Абсолютно всяка бомба има циферблат с мигащи червени номера, броени до нула. Ако не успявате да обезвредите бомбата навреме, не се притеснявайте - взривната вълна ще ви отведе на безопасно разстояние, без да причинява никаква вреда.

бомба

Всички камери за наблюдение записват видеоклипа в кристално чисто качество, така че винаги ще можете да увеличавате и идентифицирате престъпника.

камери

Когато човек се събужда от кошмар, той или тя се изправя в леглото рязко и започва да крещи. Когато се случва такова нещо, обикновено, ако погледнете през прозореца ще видите пълна луна.

кошмар


Момичетата са невероятно тромави: постоянно се спъват без видима причина, само за да паднат в ръцете на някой красив мъж.

влюбени

Никога не сте се целували под дъжда? Трябва да има нещо сериозно сбъркано в живота ви!

целувка под дъжда

Да се къпете сами в къщата е много лоша идея ...

къпане


Пазете се от огледала! По някаква причина те са любимо място за скривалище на чудовища и призраци.

призраци


Целият свят отдавна е преминал към използването на оформени одеяла - тип, който покрива само долната част на тялото на мъжа, като винаги успява да скрие гърдите на жената.

Мила Кунис и Джъстин Тимбърлейк

И накрая, когато изведнъж се изправите пред някакъв вид опасност, не забравяйте да крещите НЕЕЕЕЕ!

пищене

източник: brightside.me

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлПсихологияСнимкиЛюбопитноНовиниСоциални грижиСпорт