Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум 11 модни икони от 20-ти век, които остават завинаги в историята - част 2

11 модни икони от 20-ти век, които остават завинаги в историята - част 2

11 модни икони от 20-ти век, които остават завинаги в историята - част 2 - изображение

Стандартите за постигане на перфектен външен вид се променят с всеки изминал ден. Има жени, чиято красота е непреходна с течение на годините. Следващите 11 актриси остават завинаги в историята като истински модни икони, на които хиляди подражават и днес. Не сме сигурни каква е тайната на техния чар, но е много трудно да откъснем очи от тях.

Ингрид Бергман

Ингрид Бергман

Бергман остава в историята като една от най-красивите жени и велики актриси на всички времена. Родена в Швеция, тя участва в много американски и европейски филми. Това, което я отличава от другите знаменитости е, че не си сменя името, както и не си прави пластични операции. Актрисата умира на рождения си ден след тежко и продължително боледуване от рак на гърдата.

Одри Хепбърн

Одри Хепбърн

Скромна, мила и очарователна – такава е Одри Хепбърн. Невероятно красива жена и посланик на добра воля на УНИЦЕФ. Нейният уникален стил е актуален и до днес.


Грейс Кели

Грейс Кели

Грейс Кели е вечната икона на красотата. От известна американска актриса тя се превръща в принцеса на Монако, след като се омъжва за принц Рение III. Красотата и стилът й са легендарни, а историята на нейния живот е приказка. След като става принцеса, Кели се отказва от актьорската си кариера и участва в редица филантропски инициативи.

Урсула Андрес

Урсула Андрес

Андрес е "момичето на Джеймс Бонд за всички времена". Тази швейцарска актриса все още разтуптява сърцата на мнозина, докато излиза от водата с бели бикини във филма "Доктор Но".

Рита Хейуърт

Рита Хейуърт

Хейуърт е американска актриса и танцьорка, която става известна през 40-те години на миналия век. Тя е определяна като една от най-добрите звезди на епохата и участва в общо 61 филма. Макар че много мъже са били привлечени от нейната удивителна красота, Рита няма късмет в личния си живот. Тя се омъжва и развежда 5 пъти, а по време на цялата си кариера има проблеми с алкохола, които се задълбочават след смъртта на братята й.

Джуди Гарланд

Джуди Гарланд

Гарланд става известна след ролята на Дороти в "Магьосникът от Оз", когато е само на 17 години. Всички са удивени от мощността и красотата на нейния топъл и кадифен глас. Актрисата е наричана "любимката на Америка". Известна е с бурния си любовен живот и 5-те брака зад гърба си. Едва на 47 години тя си отива от този свят след предозиране с лекарства и наркотици.

Вижте първата част ТУК

Източник: brightside.me

По статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиРецептиСпортЛюбопитно