Начало Лайфстайл За свободното време Култура и изкуство 10 телевизионни сериала, които да гледате тази есен

10 телевизионни сериала, които да гледате тази есен

10 телевизионни сериала, които да гледате тази есен - изображение

Понякога, когато се приберете вкъщи след дълъг ден на работа, всичко, което искате да направите, е да полегнете на дивана и да гледате нещо интересно. Но доста често изборът на телевизионен сериал, който да гледате, отнема повече време, отколкото всъщност гледането на един епизод. Всичко завършва по следния начин - преглеждане на различни уебсайтове часове, докато не стане време за сън.

Предлагаме ви да спестите ценно време. Представяме ви списък на 10-те телевизионни сериала, които да гледате тази есен.

Sorry for Your Loss

сериал

Главната героиня Лий Шоу се опитва да се справи със загубата от смъртта на съпруга си. Тя се надява да възстанови връзките си със семейството и приятелите си. Лий преминава през много драматични събития, но наистина вярва, че ще успее да преодолее всички трудности.

Този телевизионен сериал стреля право в сърцето и ви кара да се чувствате съпричастни към героите и да плачете с тях.

Castle Rock

сериал

Събитията се случват в измисления град Castle Rock. Това е мястото, където серийните убийци се скитат по улиците, бездомните кучета атакуват хора. След самоубийството на началника на затвора Шоушенк - млад мъж е открит в затвора. Никой не знае кой е, човекът казва само името на своя адвокат - Хенри Деавър, роден в Castle Rock. Скоро адвокатът получава анонимно обаждане, което го кара да се върне в родния си град и да разбере историята на затворниците.

Този мистичен трилър напълно си струва времето.

Picnic at Hanging Rock

сериал

Събитията тук се провеждат в началото на 20-ти век. Няколко ученички и техните гувернантки отиват на пикник близо до Hanging Rock. Според легендата на това място се крие мистериозен зъл дух. Три ученички изчезват и никой не може да ги намери.

Хората, които харесват художествени филми и драми, определено ще оценят този сериал.

The Haunting of Hill House

сериал

Порастналите потомци на семейство Крейн си спомнят детството в обитавана от духове къща. Преди години родителите им купуват имение, за да го реставрират. Случват се събития, които повлияват на тяхното бъдеще. Например, по-големият брат става писател, едната сестра е психиатър, другата - собственик на погребална агенция, а по-малкият брат е наркоман. Всички братя и сестри имат напрегнати отношения с баща им, който никога не разкрива какво се случва в деня, когато тяхната майка умира и защо е трябвало да напуснат имението.

Мистериозният сериал ви държи в напрежение до самия край.

You

сериал

Основният герой - успешен мениджър на книжарница - среща очарователна млада писателка. Любовта на мъжа скоро се превръща в истинска мания. Той използва социалните мрежи, за да научи повече за нейния живот и да бъде колкото се може по-близо до нея. Много скоро той се превръща в истински тиранин, който е готов да премахне препятствията по пътя си, дори ако това препятствие е друго живо същество.

Много интересен сериал, който няма да ви позволи да излезете от у дома няколко дни.

Trust

сериал

Пол Гети е магнат и е един от най-богатите хора в историята. Той винаги е бил заобиколен от хора, които мечтаят да имат част от богатството му: семейство, приятели, врагове. Един ден неговият племенник е отвлечен, а похитителите искат откуп от 17 милиона долара. За Пол тази сума е незначителна. Въпреки това той прави официално изявление за отказа си да я изплати.

Телевизионната серия показва не само случай на отвличане, но и трудните взаимоотношения в семейството на един много тираничен милиардер.

The Terror

сериал

През 1845 г. два кораба – HMS Terror и HMS Erebus, отплават от английските брегове в търсене на северен търговски път до Китай. След 3 години в капана на ледовете и смъртта на капитан Франклин, моряците започват да изоставят корабите и следите им се губят в ледовете на Арктика. Местни ескимоси твърдят, че са забелязвали хора в областта цели 10 години след началото на експедицията.  Намерените доказателства по техните следи от многобройните изследвания не показват нищо обнадеждаващо. 

Телевизионната серия се основава на книга с това заглавие, която се основава на истинска експедиция.

Yellowstone

сериал

Йелоустоун е първият национален парк в света и едно от най-посещаваните места в САЩ. Но много неща се случват на границата на тази цивилизация. Дютоните, собствениците на голяма ранчо, се бият от Тома Дъждоват, собственикът на индийската резервация, и Дан Дженкинс, строителен магнат от своята земя. Чувствайки се притеснени за предстоящата война, главният герой се опитва да установи връзката със семейството си, което се отделя от него.

Екшън сцени и драма ентусиастите ще харесат този сериал.

Barry

Бари

Историята ще се фокусира върху бившия морски пехотинец, който работи като нископлатен наемен убиец. Героят на Хейдър е по следите на поредната си мишена и това го отвежда до театралната сцена на Ел Ей.

Добър комедиен сериал за тези, които обичат здравословен смях.

The First

сериал

The First разказва историята за бившив астронавт на НАСА, Том Хагърти, който се готви да полети до Марс. Той живее в нелеко време и трябва да се изправи пред много трудности: съпругата му умира при странни обстоятелства, дъщеря му е зависима от наркотици и мисията трябва да се провали.

Това е драма, която разказва за семейни ценности, личните стремежи и големите сънища.

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимки