Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум 10 правила, които членовете на кралското семейство трябва да спазват от раждането - част 2

10 правила, които членовете на кралското семейство трябва да спазват от раждането - част 2

 10 правила, които членовете на кралското семейство трябва да спазват от раждането - част 2 - изображение

Всяко семейство има традиции и обичаи, които следва. Те могат да изглеждат смешни, странни и дори нелепи за околните, но са от съществено значение за дадена фамилия. Спазването на правила, норми, церемонии важи с пълна сила и при британското кралско семейство. Техните традиции са наложени преди векове, но продължават да се спазват и до днес. Странни, нелепи, логични или пък не. Оставяме на вас да прецените.

Представяме ви 13 правила, които членовете на кралското семейство трябва да спазват.

Кралските бебета се кърмят от техните майки

Уилям и Кейт

Всички кралски деца се кърмят от техните майки и това е известен факт. Съществуват и някои изключения: Кралица Виктория решава да не следва това правило, защото според нея процесът, както и безсънните часове, правят жената глупава.

Кръщене на кралското бебе

Кръщението е първото официално обществено събитие в живота на новороденото кралско бебе. Разбира се, на медиите е забранено да присъстват на такива мероприятия. Децата се кръщават от главата на английската църква в Бъкингамския дворец или в църква, избрана от родителите. 

 

Кралските деца не могат да носят панталони

кралски наследници

Съществува много строго правило по отношение на детските дрехи - панталоните с могат да се обличат само възрастните членове на фамилията. Ето защо малките носят само шорти, независимо от годишните сезони. Това правило се спазва, докато кралският наследник навърши 8 години.

Подаръци от цял свят

подаръци

Кралските деца получават подаръци в огромни количества и от целия свят. Като се започне от важни особи, като президенти, политици и други, и се стигне до хората от народа. Голяма част от даровете се дават за благотворителност, а други остават в семейството. Подаръците могат да варират от залъгалки и бебешки облекла до тефтери и плюшени играчки.

Вижте първата част на статията ТУК

източник: brightside.me

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛайфстайл