Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум 10 неща, които Кейт Мидълтън не може да прави, защото е херцогиня - част 2

10 неща, които Кейт Мидълтън не може да прави, защото е херцогиня - част 2

10 неща, които Кейт Мидълтън не може да прави, защото е херцогиня - част 2 - изображение

На пръв поглед може и да ви се струва, че херцогинята на Кеймбридж живее в същинска приказка – омъжена е за принц, живее в истински дворец, присъства на редица светски събития, както и е облечена в дизайнерски тоалети. Но всичко това си има своята цена. Като част от кралското семейство Кейт Мидълтън е принудена да спазва редица правила от протокола и етикета на кралската фамилия, които ви уверяваме, че никак не са лесни.

Вижте 10 от тях.

Не може да ходи сама по магазините

Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън обожава да пазарува и това не е тайна за никого. Тя често може да бъде забелязана да излиза от бутиковите магазини в Лондон с покупки. Но, докато се занимава с тази дейност, херцогинята е плътно следвана от бодигардове.

Не може да носи кожени дрехи с естествен косъм

Кейт Мидълтън

Преди да сключи брак с Уилям, Кейт обожава да носи подобни дрехи. След сватбата обаче й се налага да се примири, че не може да се облича в любимите си палта, които не се харесват от новото й семейство. Мидълтън носи кожени дрехи понякога, но само от животни, които са умрели по естествени причини.

Не може да играе на монополи

Никой от членовете на кралското семейство не може да играе на "Монополи". Кралицата отдавна е забранила на близките си да играят тази "порочна и безсмислена" според нея игра. 

Не може да седи, където си поиска

Точно като в приказката: "Кой седна на столчето ми или кой яде от чинийката ми?" Всички членове на кралското семейство трябва да следват определен ред, когато заемат сами местата си на масата. Освен това, когато кралицата приключи с яденето всички, които са на масата, също спират да се хранят.

Посещение на козметични салони 3 пъти в седмицата

Кейт Мидълтън

Херцогинята винаги трябва да изглежда елегантна и да има перфектна прическа. Поради тази причина тя е длъжна да обновява гардероба си редовно, както и да посещава салони за красота. 

Вижте първа част на статията ТУК

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимки