Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум 10 неща, които Кейт Мидълтън не може да прави, защото е херцогиня - част 1

10 неща, които Кейт Мидълтън не може да прави, защото е херцогиня - част 1

10 неща, които Кейт Мидълтън не може да прави, защото е херцогиня - част 1 - изображение

На пръв поглед може и да ви се струва, че херцогинята на Кеймбридж живее в приказка – омъжена е за принц, живее в истински дворец, присъства на редица светски събития, облечена е в дизайнерски тоалети.

Но всичко това си има своята цена. Като част от кралското семейство Кейт Мидълтън е принудена да спазва редица правила от протокола и етикета на кралската фамилия, които ви уверяваме, че никак не са лесни. Вижте 10 от тях!

Не може да раздава автографи

Кейт Мидълтън

Кейт може да се снима с феновете си, както и да общува с тях, но едва ли ще я видите да раздава автографи. Според кралския протокол тя може да слага подписа си само върху официални документи. Причината за това правило е страхът на кралица Елизабет II, че измамници могат да фалшифицират подписа на херцогинята и да го използват срещу кралската фамилия.

Не може да консумира миди и стриди

Кейт Мидълтън

Не знаем дали Кейт обича или не рибните изкушения, но едно е ясно със сигурност – нито тя, нито някой от представителите на кралското семейство, могат да консумират миди, стриди или други мекотели.
Забраната е свързана с факта, че стридите могат да причинят алергии, както и да бъдат отровни, ако не се съхраняват правилно.

Без ярък маникюр

Без камъчета, рисунки или ярки цветове по ноктите на Мидълтън. Според кралския етикет маникюрът на херцогинята на Кеймбридж може да бъде само в светли нюанси.

Без профили в социалните мрежи

Членовете на кралското семейство не трябва да имат профили в социалните мрежи. Има екип от пиари, които поддържат само официалните профили на двореца Кенсингтън. Херцогинята няма никакво отношение към тях, както и не може да взема решения каква информация да се публикува (или не) в тях.
Основната причина е рискът профилите да бъдат разбити от хакери, а както всички знаем, едва ли на кралицата ще й стане приятно някои дълго пазени тайни да станат обществено достояние.

Не може да целува съпруга си на обществени места

Кейт Мидълтън

Елизабет II твърдо вярва, че е непристойно близките й да изразяват чувствата си на обществени места – правило, което тя усилено спазва вече 70 години. Кралицата настоява децата и внуците й да се държат прилично на публични събития.

Вижте втората част на статията ТУК

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайл