Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум 10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си – I част

10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си – I част

10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си – I част - изображение

Първите дами винаги са под светлината на прожекторите. Те трябва да изглеждат невероятно и да бъдат модел за подражание: от социалните дейности до семейството и модата. Най-добрите сред добрите притежават чар, мъдрост, стил и сила на характера.

Жаклин Кенеди, САЩ

"Моята задача е да покажа на света, че Америка не е страна с лош вкус," казва Жаклин Кенеди, съпругата на американския президент Джон Ф. Кенеди. И тя успя: като модна икона, Жаклин все още вдъхновява дизайнери и продуценти. "Роклята трябва да е достатъчно тясна, за да показва, че сте жена, и достатъчно отпусната, за да показва, че сте дама." Джаки също така пленява хората със своята внимателност, хумор, остър ум и безпределна отдаденост на съпруга си.

Мишел Обама, САЩ

Одухотворена и естествена Мишел Обама спечели уважението на целия свят. В страната, в която има най-много хора с наднормено тегло, тя даде старт на програмата "Нека се движим!" и направи градина в Белия дом, давайки пример за здравословно хранене. Чувството й за стил също заслужава похвала и внимание: той излъчва женственост и е в крак с модата. Когато говори пред публика, Мишел засенчва дори своя съпруг.

Грейс Кели, Монако

Красивата и успешна холивудска актриса зарязва филмовата си кариера, за да стане принцеса. Тя се омъжва за Рейние III, принца на Монако. На първия коледен бал като принцеса Грейс кани децата от цялото кралство. През 1982 г. принцесата умира при инцидент, но светът я помни и до днес с възхищение и уважение.

Карла Бруни, Франция

Никой не знае кой се облагодетелства повече от този брак; неслучайно Никола Саркузи гледа съпругата си с уважение.

Тя е успешен топ модел, певица и поетеса, надарена не само с красота, но и с интелект  – светът знае за нея още преди Никола Саркузи да влезе в политиката. Въпреки скандалното си минало Карла бързо се превръща в любимка на французойките, предимно заради свободолюбивата й природа.

Меланиа Тръмп, САЩ

Меланиа е лице на Левис и често раздава автографи в магазини на веригата. Семейство Тръмп предизвиква различни чувства , но едно е сигурно: Меланиа хваща окото на всички. Тя започва кариерата си на 16 г. по подиумите в Милано и Париж. През 1999 г. моделът среща Доналд Тръмп. Милионерът в началото я ухажвал безуспешно, но упоритостта му спечелила нейните чувства.

източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 2 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайл