Начало Лайфстайл Аз и моето семейство Домашен любимец 10 котки, които станаха известни в интернет с уникалните си шарки

10 котки, които станаха известни в интернет с уникалните си шарки

10 котки, които станаха известни в интернет с уникалните си шарки - изображение

Котките без съмнение владеят интернет! Нищо не е в състояние да предизвика по-голяма еуфория, умиление, харесвания и споделяния от котка, която прави нещо напълно обичайно за котките, включително повечето човешки бебета и дори тези на пандите! Тук можете да видите 10 от най-известните котки в интернет, "нашумели" благодарение на шарките на козината си. Ако все още не сте имали честта да попаднете на тях, запознайте се с Учудената котка, Котка Чаплин, Котка-Валентинка, Адолф Котка и компания!

Докато повечето котки изглеждат почти напълно еднакви от гледна точка на размера, формата, пропорциите и навиците им, видът, цветът и шарките на козината им са толкова разнообразни, че е твърде възможно никоя друга котка под слънцето да няма същия "дизайн" като вашата, например. А тези десет котки директно попадат в лигата на Необикновените, имайки шарки, които сякаш някой луд учен е "програмирал" в генетичния им код. (Не че това е невъзможно…)

Истината е, че природата има неограничени възможности и намира невероятни начини да ни го напомня. А ние, изглежда, имаме нужда от това напомняне, защото не й отдаваме необходимото уважение и пренебрегваме малкото си задължения спрямо нея. Уви, за разлика от котките, ние, хората, нямаме девет живота и съответно нямаме шанс да се явим на "поправителен", затова трябва да изпълним дълга си тук и сега! И той включва опитомяването на поне една котка в живота ни и задръстването на стената ни във Facebook с нейните снимки.

Името на този котак всъщност е Сам

А това коте и без друго е прелестно, но бомбето на Чарли Чаплин го превръща в единствено по рода си! Искате да скриете пастървите, които се каните да приготвите за съботния обяд, от този писан? Забравете! Мосю Поарррро ще проследи всички улики, които сте оставили, и ще стигне пръв до тях! 

Колко котки виждате тук?

Дали мишките знаят с кого си имат работа?

Всички котки обичат да ги галят и чешат под брадичката. Тази вероятно се радва на подобно внимание постоянно и от всички в обкръжението си...

Ако бяхме на мястото на господарите на тази Маца, бихме я кръстили Кинг Конг (съответно Куин Конг)!

Още една очарователна, пухкава, мъркаща валентинка!Face/Off

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛюбопитноЗдравни проблемиХранене при...ВидеоАлт. медицинаЗдравни съветиИсторияИзследванияНовиниЛайфстайлБотаникаПсихологияСнимкиНормативни актовеЛеченияАнкети