Начало Лайфстайл За свободното време Култура и изкуство 10 коледни филма, които задължително трябва да гледате – част 2

10 коледни филма, които задължително трябва да гледате – част 2

10 коледни филма, които задължително трябва да гледате – част 2 - изображение

Настъпи сезонът да гледаме уютни филми на дивана. С горещ шоколад. И вкусни бисквитки.

Полярен експрес

Полярен експрес

Предстои ви едно истинско пътуване – изкачвания и спускания по планини, плъзгане по замръзналите поля, опасни мостове и много топъл шоколад, поднесен от пеещ сервитьор. Вие се намирате в Полярен експрес, а в главната роля е Том Ханкс. Готови ли сте за чудеса? Ако не вярвате в тях този филм е за вас.

Знак на съдбата

Знак на съдбата

Обичаме този филм и магията, която струи от лицата на Бекинсейл и Джон Кюсак. И ръкавици от кашмир завинаги!

Една случайна вечер Джонатан и Сара се срещат и се разделят. Оставят на съдбата да предопредели тяхното бъдеще. Години по-късно, когато двамата вече са сериозно обвързани, но не спират да мислят един за друг. Какво ли ще се случи в тази невероятна игра на търсене и преоткриване на чувства.

Принц за Коледа

Принц за Коледа

Любовта може да се появи неочаквано. За да направи материал за похотлив принц млада репортерка се вмъква под прикритие в кралския дворец. Загърбвайки се в голяма кралска интрига тя ще открие истинската любов. Но дълбоко пазени тайни излизат наяве? Ще оцелее ли любовта?

Докато ти спеше

Докато ти спеше

Една вдъхновяваща романтична комедия, в която очарователната Сандра Бълок е номинирана за "Златен Глобус", 1996г. След като нейната героиня Луси спасява красив мъж на име Питър, той изпада в кома
В паниката семейството мисли, че Луси е неговата годеница и в края на краищата тя прекарва голяма част от празниците заедно със семейството му, а един от неговите членове - красивия брат Джак успява да я заинтригува. Неочаквани обрати и много емоция изпълват филма с жизнерадост и вдъхновение…

Животът е прекрасен

Животът е прекрасен

Няма по-добра традиция, отколкото да прекарате малко повече от два часа в компанията на Джордж Бейли, може би един от най-добрите роли на Джеймс Стюарт.

Джордж Бейли е обезсърчен бизнесмен обхванат от тежки мисли за самоубийство в навечерието на Коледа. В този тежък момент му се явява неговият ангел-хранител, който му показва как би изглеждал изминалия живот в случай, че Бейли не съществуваше.

Вижте първа част ТУК

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: cosmopolitan.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлПсихологияРецептиЗдравни съветиСнимкиНовиниЛюбопитноСоциални грижиСпорт