Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум 10 актьора, които не понасят собствените си филми - част 1

10 актьора, които не понасят собствените си филми - част 1

10 актьора, които не понасят собствените си филми  - част 1 - изображение

Като правило, актьорите говорят позитивно за ролите си, дори техният рейтинг да бъде много нисък. Но някои холивудски , които не харесват филмите си, независимо от техния успех. Представяме ви 10 актьора, които по една или друга причина не харесват своите филми. Но, в крайна сметка такава е съдбата на актьорите: винаги се налага да жертват нещо в името на изкуството.

Даниел Радклиф – „Хари Потър и Нечистокръвния принц“

Хари Потър

Актьорът буквално порасна на снимачната площадка, тъй като заснемането на всички 8 части от поредицата отне цели 10 години. Даниел влезе в ролята на младия магьосник, така че едва ли можем да си представим някой друг да заеме неговото място. Самият актьор обаче се отнася към работата си много по-критично, отколкото зрителите. Той споделя, че мрази шестия филм от поредицата, защото актьорската му игра е ужасна.

Робърт Патинсън – "Здрач"

Робърт Патинсън

Изненадващо, Робърт Патинсън, който стана известен благодарение на ролята си в "Здрач", просто не може да понася тази сага. Има един блог, който е посветен на изявленията на актьора, където той коментира филмите си без цензура: "Колкото повече прочитах сценария, толкова повече ненавиждах героя си Едуард. И до ден днешен не мога да си обясня защо един 108-годишен младеж иска да учи в гимназия? Определено, Едуард не е наред, споделя Патинсън.

Джордж Клуни – „Батман и Робин"

Джордж Клуни

Не можем да отречем, че Джордж Клуни е велик актьор.Но, дори и в неговата впечатляваща филмова кариера все пак има провали. Например, филмът„Батман и Робин“ от 1997 г. Проектът се оказа толкова неуспешен, че осем години след неговата премиера, никой не се осмели да снима нова част.
Самият Джордж Клуни лично се извини на хората, които са го гледали. "Запознах се с Адам Уест (Батман от поредицата на 60-те години) и се извиних и пред него“, признава Клуни.

Холи Бери – „Жената – котка“

Холи Бери

Филмът предизвика множество критики и, в резултат на това, спечели няколко награди "Златна малинка". Една тях отиде в ръцете на Хали Бери, която грабна статуетката за „ Най-лоша актриса“. За разлика други актьори, които изобщо не присъстват на раздаването на наградите , Холи Бери произнесе реч, която гласи следното: "Искам да благодаря на „Warner Brothers“, затова, че имах възможността да участвам в този проект.“

Шон Конъри - Филмите за Джеймс Бонд

Шон Конъри

„Винаги съм ненавиждал този дяволски Джеймс Бонд, бих искал да го убия“. Тези думи принадлежат на самия Шон Конъри. Според сър Шон, Джеймс Бонд бързо се превръща в пародия . Именно поради неприязънта, която изпитва към героя си, Конъри дава целия си хонорар ( от седмата част от поредицата) за благотворителност.

Вижте втората част ТУК

източник: brightside.me

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиЛюбопитноСоциални грижиНовиниСпортРецепти