Начало Лайфстайл Аз и моето семейство Домашен любимец Щастливи и слаби: Животните, които свалиха драстично килограми

Щастливи и слаби: Животните, които свалиха драстично килограми

Щастливи и слаби: Животните, които свалиха драстично килограми - изображение

Всяка трансформация по пътя към желаното тяло има своя история. Животните не са изключение от това правило.

Ако имате някакви съмнения относно допълнителното тегло на вашия домашен любимец, насърчаваме ви да погледнете този тест за оценка на затлъстяването и да поговорите с вашия ветеринарен лекар.

Гато

Гато

Новият собственик на Като го приема, въпреки че е с  наднормено тегло. Котката обича да си похапва повече от необходимото. Само след една година на диета Гато е с нормални размери.

Денис

Денис

През 2013 г. Брук забелязва, че нейният дакел е с наднормено тегло и решава да го подложи на диета. Строгият режим на хранене, многото упражнения и любов определено водят до понижаване на теглото. Кучето трябваше да се подложи на няколко интервенции, за да се отърве от излишната кожа, но резултатът е повече от добър.

Шива


Шива е родезийски риджбек, който е осиновен на 4-годишна възраст от грижовен мъж. Напредъкът, който виждате на снимката отнема 10 месеца, а през това време Шива губи 10 килограма. Сега тя се радва на всички здравословни ползи от промяната на теглото си.

Лола


Лола е приета в спасителен център за животни в лошо състояние. Когато служителите я слагат на кантара те виждат тегло от 13 килограма  - за чихуахуа определено е твърде много. По време на разходки ставите и се износват. С помощта на новия си собственик, тя губи половината от първоначалното си тегло и сега е красива и здрава.

Арбъкъл


Това куче е спасено от улицата през ноември 2017 г. с тегло около 52кг. Неговото забележително трансформационно пътуване вдъхновява  различни артисти да създават мотивационни картини и малки скулптури. През август кучето се стопи, и това е само началото!

Салем


 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Mr Salem is a new man! He has a lot of extra skin hanging now, but he’s a lot healthier! #catweightlossjourney #catweightloss

Публикация, споделена от My Fat Cat salem (@salemmyfatcat) наАпр 13, 2018 в 10:46 PDT

Тази бездомна котка живее в дивата природа в Ървин, Калифорния, преди да бъде спасена и да се срещне с новия си любим собственик Джаки.  Повече от година отнема трансформацията на котката. Нейният прогрес определено се увеличи, откакто Джаки е горд собственик на още нова котка - перфектен партньор в играта.

Бъди

Бъди

Собственикът на Бъди е възрастен човек, който не е успял да осигури достатъчно ежедневни упражнения на кучето си. За щастие един  от съседите му доброволно разхожда Бъди. След 6 месеца интензивни ежедневни разходки резултатите са налице. Бъди е повече от доволен, че може да тича отново.

Риу

Риу е обичано куче с неправилен режим за хранене. Собственикът му признава, че го е хранил предимно с кифлички и кучешка храна, която очевидно не му понася добре.  Постепенно Риу започва да яде балансирана сурова храна. Той веднага губи няколко килограма и е много енергичен.

Фрагъл

Фрагъл

Фрагъл не се разбира с децата в къщата на първия си собственик, така че той е изхвърлен. Новият собственик наистина се гордее с неговата трансформация: той отслабва от 10 на 7,5 килограма.

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: brightside.me


Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиТестовеЛюбопитноПсихологияНовиниЗдравни съветиАлт. медицинаСпортЛеченияИсторияЗаведения