Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Чарли Шийн - беден, но трезвен

Чарли Шийн - беден, но трезвен

Чарли Шийн - беден, но трезвен - изображение

Чарли Шийн е трезвен вече цяла година. Хубавата новина той отбеляза с публикация в социалните мрежи, качвайки снимка и на медальонът, който е получил за своя успех.

53-годишният актьор сподели публично, че е награден за своята едногодишна трезвеност. Медальонът му е поднесен от възстановителната програма Alcoholics Anonymous (AA), от която са отбелязали постижението му, споделяйки, че той е изцяло фокусиран върху абстрахирането си от всякакви пристрастяващи вещества.

Публикувайки снимка на медальона си, актьорът пише към нея следното:

"ТОВА се случи вчера! Прелестен момент от моето преобразяващо приключение."

Медальон за трезвеност

 Черната луксозна монета е съпътствана мотото "За да бъде вашето собствено Аз вярно на себе си", поставено по крайчеца на окръжността. В централната част е позициониран триъгълник, чиито страни са отбелязани с думите "единство, служба, възстановяване". А между тях е позиционирана римската цифра I.

Известно е, че Чарли Шийн се бори с пристрастяването от няколко години. Скорошното му хвърляне към алкохолизма бе подтикнато от новината, че е ХИВ позитивен. Преди да научи за това, Чарли бе трезвен в продължение на 11 години.

 

По-рано тази година актьорът заяви, че е в тежка финансова криза. Изявлението му бе във връзка с издръжката на своите деца, искайки да бъде намалена. За близнаците Боб и Макс Чарли плаща по 55 000$ всеки месец на бившата си съпруга Брук Мюлер. А за дъщерите си Сам и Лола, които са от другата му бивша Денис Ричардс, Шийн отделя още 20 000$.

И въпреки че е бил най-високоплатената звезда на Холивуд, получавайки по 1,8 милиона долара за една серия на "Двама мъже и половина", сега твърди, че едва изкарва повече от 2 000$ на месец.

В съдебните документи на своя иск Шийн пише следното:

"Не успях да си намеря стабилна работа, защото съм влязъл в черния лист на развлекателната индустрия."

 

Редактор: Милена Минчева

Източник: femalefirst.co.uk

Снимки: latintrends.com

Още по темата:

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлНовиниСнимкиПсихологияЗдравни съветиСоциални грижиЛюбопитноИсторияХранене при...Алт. медицинаЗдравни проблемиАнкетиЛеченияБотаникаСпортРецепти