Начало Лайфстайл Красота и стил Нашето тяло "Цептер–България" ще участва в изложението "Мисия Здраве" в София

"Цептер–България" ще участва в изложението "Мисия Здраве" в София

"Цептер–България" ще участва в изложението "Мисия Здраве" в София - изображение

"Цептер–България" ЕООД е една от многобройните компании, които в периода 07-09 юни 2013 ще вземат участие в изложението "Мисия Здраве". Изложението дава възможност да се съберат на едно място и представят дейността и продуктовата си гама компании от различни сфери на дейност, но обединени от идеята да се помогне на хората да бъдат по-здрави, да се чувстват и изглеждат по-добре. На изложението компанията ще представи продуктите, с които  преди 25 години завоюва световна известност  – кухненските съдове за здравословно и бързо приготвяне на храна и още: системите за пречистване и йонизиране на въздуха, системите за  пречистване на вода и системата за светлинна терапия Bioptron – одобрен медицински уред. "Цептер–България" приветства провеждането на изложение, поставящо здравето в центъра на съвременния живот и ще вземе участие, за да се представят пред широката публика продукти, насочени към подобряване и запазване на здравословното състояние  на хората.

Zepter е добре позната марка на световния пазар. Zepter International провежда дългогодишна научноизследователска и развойна дейност в подкрепа на мултинационалната си мисия за здраве и здравословен начин на живот. Компанията произвежда, продава и разпространява по целия свят ексклузивни, висококачествени потребителски стоки, предлагащи уникални решения за здравословен начин на живот. Всички продукти на Zepter отговарят на високи стандарти за качество, с цел да влияят благоприятно върху здравето и красотата на милиони хора по света."Цептер–България" ЕООД е първата фирма за директни продажби в България. Тя е част от мултинационалната компания Zepter International, която обхваща повече от 40 държави на 5 континента. Доказателство за успешното развитие на компанията е и престижното отличие SUPERBRANDS BULGARIA, с което беше удостоена "Цептер-България", признание за една от най-силните търговски марки на българския пазар за периода 2012-2013 година.


Мисията за здраве и красота на Zepter е обвързана с всеки аспект от дейността на компанията. Дълги години компанията с гордост разработва, рекламира и продава успешно своите продукти, вдъхновена от рекламния слоган "Стремеж към по-добър, по-здравословен и по-щастлив живот". По-късно този слоган се развива и обновява, за да изрази същината на всички ценности, които компанията подкрепя: "Живейте по-дълго".

Компанията е новатор в глобален мащаб с популяризирането на идеята за радикална промяна на начина на приготвяне на храната, с дълготрайното, но здравословно съхранение на хранителните продукти, с прилагането на лечебната сила на светлината за ефективно въздействие при множество заболявания, както и с използването на естествената сила на парата за почистване на домовете ни. Идеите, залегнали в разработването и производството на широката продуктова гама на Zepter  преобръщат из основи представите, които човек е трупал през целия си живот за храните и начините на приготвянето им, за здравословното хранене и последиците от нездравословните хранителни практики.

Стремежът да се придържаме към природосъобразните норми е довел до създаването на продукти, които са предназначени да предпазват здравето на човека в директния му контакт с околната среда – въздух, вода и хигиена на дома – системите за пречистване на вода Aqueena и Edelwasser, системите за пречистване на въздуха Therapy Air, системата за почистване на дома Tutto Luxo. Лечението на множество заболявания и медицински състояния с помощта на естественото въздействие на светлината датира още от древността, но с помощта на новите технологии, се създаде уред, който генерира естествена слънчева светлина без вредните ултравиолетови лъчи – светлинната терапия Bioptron.

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияНовиниЛайфстайлЛюбопитноЗаведенияОрганизацииЗдравни съветиСнимкиПсихологияСпортНормативни актовеХранене при...Социални грижиЛеченияФизиологияАлт. медицинаАнкетиТестовеИнтервютаИсторияПроизводителиРецептиОбразованиеОткритияКлинични пътекиБотаникаСпорт и туризъмСпециалистиАптеки