Начало Лайфстайл Красота и стил Модерно Цветни, пролетни декорации, в които ще се влюбите

Цветни, пролетни декорации, в които ще се влюбите

Цветни, пролетни декорации, в които ще се влюбите - изображение

Топлият сезон вече е налице. А маникюрът ви?
Синхронизирахте ли нюансите по ноктите си с нюансите на времето?

Може би няма да ви изненадаме с факта, че ярките цветове са най-подходящи за пролетта. Това правило важи от момента, в който маникюрът се е превърнал в неотменна част от женската визия.

Колкото и да обичате ярките цветове, все пак трябва да ги използвате с някои конкретни ограничения. Да слагате различен нюанс на всеки нокът би било доста детско и не особено подходящо за зряла жена с елегантна и изискана визия. Изберете ли един цвят, придържайте се към него. В допълнение може да добавите някоя интересна декорация, но отново не на всеки отделен пръст, а само на някои като акцент.

А ето и някои от най-актуалните цветни, пролетни декорации, в които ще се влюбите.

Стилен неон

Маникюр в розов неон

Чудите се как неонов цвят може да изглежда семпъл? Ето, че е възможно. В съчетание с няколко нокътя в телесен тон и ефектен модерен френски маникюр ще имате ярки и отличителни ръце, без да прекалявате с пищните декорации.

Блясък в камъчета

Червен маникюр с камъчета

На същия принцип може да съчетаете класическо червено с телесен цвят. Вместо френски, добавете някой интересен обект с малко блясък и камъни. Декорацията може да варира изцяло според вашите предпочитания - ябълка, друг плод, пеперуда, калинка или цвете. Ефектът винаги ще остане така силен.

Пролетни цветя

Розов маникюр с цветя

Та как изобщо бихме могли да ги пропуснем. Това е основният символ на пролетта и женствеността. Грехота би било да не си направите подобен маникюр. 

Според различните цветя, които харесвате, заменете и нюансите на доминиращия лак. Например, ако харесвате люляк, се лакирайте в свежо лилаво, а за два пръста запазете място за цветята. А в случай че харесвате лалета, честито, имате възможност да избирате тоновете на маникюра си според огромната палитра от цветове, в които те се срещат.

Цветно изящество

Цветен маникюр с пищна декорация

И като говорим за пищност в рамките на елегантността, ето какво имаме предвид – ярък цвят и повече от изящна декорация. Цялата пролет, побрана в две ръце. Цветя, колело и Париж – какво други би поискала една жена в живота… и в ръцете си.

Силуети и лица

Червен маникюр с декорация

Червен маникюр с декорация

Ако харесвате подобни пищни декорации, но искате по-малко образи по ноктите си, може да заложите на силуети или лица. Така ще имате едно централно изображение по маникюра си. Преобладаващият лак отново трябва да бъде ярък, за да може рисунката да изпъква и да се отличава достатъчно.

За да предприемете направата на подобен маникюр обаче задължително трябва да сте сигурни в собствените си способности или в тези на маникюристката, която ще ги изработи. В противен случай може да свършите със странни, изкривени лица и тела, надраскани по ноктите ви. Искате ли да придадете подобен пролетен блясък и стил на маникюра си, по-добре залагайте на доказано лице, което със сигурност ще се справи.

Червен маникюр с декорация

Автор: Милена Минчева

Още по темата:

5.0, 4 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиЗдравни съветиАлт. медицинаЛюбопитно