Начало Лайфстайл Аз и моето семейство Художничка превръща персонажи от детски рисунки в плюшени играчки (галерия)

Художничка превръща персонажи от детски рисунки в плюшени играчки (галерия)

Художничка превръща персонажи от детски рисунки в плюшени играчки (галерия) - изображение

Светът на децата е толкова вълнуващ, изпълнен с въображение и магия... детската рисунка носи толкова много личен смисъл в себе си -  не напразно детската рисунка служи за разгадаване на детската душа в психологията. А сега си представете една детска рисунка да стане реалност -  да може да бъде пипната, гушната, обичана - това е, което прави художничката, с която ще ви запознаем по-долу - превръща детското въображение в реалност, която може да бъде докосната.

През 2007 Уенди Цао, художничка базирана във Ванкувър, вижда рисунките на 4-годишния си син и решава да направи нещо наистина удивително – да направи въображаемите персонажи на сина си реалност. Използвайки рисунките на сина си като вдъхновение, тя създава плюшени играчки по техен образ и подобие. От този момент нататък, тя превръща рисунки на деца от цял свят в плюшени играчки.

"Аз съм артист и оценявам креативността във всеки ход на живота, включително в изкуството на децата. Всяка детска рисунка, която виждам е създадена с уникалния поглед и умение на дете. Рисунките са винаги оригинални и специални, също както и децата сами по себе си."

И ако случайно ви се прииска да имате една такава играчка за вашето дете, то трябва да знаете, че Уенди поема само около 120 поръчки на година. Гениално и изпълнено със смисъл и чувство, не мислите ли?

Вижте ги:

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиНовиниЗдравни съветиПсихологияЛюбопитноБотаникаИстория