Начало Лайфстайл Аз и моето семейство Домашен любимец Хотел за домашни любимци, сервиращ гурме

Хотел за домашни любимци, сервиращ гурме

Хотел за домашни любимци, сервиращ гурме - изображение

Със сигурност мечтата на всяко домашно животно е хотелът за домашни любимци "The Barkingham". Името е остроумно съчетание от английските думи Бъкингам (Buckingham) и лай (barking), показвайки ясно, че мястото е своеобразен дворец за опашатите приятели.

Алтернативният вариант на кучешка колиба е толкова луксозен, че мнозина го сравняват с "Четири сезона". Разположен е в Палм Дезърт, Калифорния и разполага с адаптирани за животни таксита, спа, бутици и специализирана организация на сватби и рождени дни.

хотел за домашни любимци

Палетата се настаняват в комфортни легла с двойно омекотена повърхност и се хранят с гурме кухня. А за кучетата, които трябва да бъдат във форма, има адаптирано за животни фитнес оборудване, включващо дори тренажор и басейн. Но също така могат да вземат участие и в специализираната тренировъчна програма pawlates. В името отново е използвана игра на думи, смесваща пилатес (pilates) и лапа (paw).

басейн за животни

Собственикът на "The Barkingham", Лори Уайнър, споделя пред "Mental Floss", че е реализирал този проект, защото домашните любимци често се оставят по приюти или долнопробни хотели за животни, докато стопаните им заминават по почивки. Той вярва, че пухкавите ни другари заслужават същия лукс, който и хората си позволяват, отивайки на екскурзии.

 

Редактор: Милена Минчева

Източници: femalefirst.co.uk; pethotelcalifornia.com

Снимки: pethotelcalifornia.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиЗаведенияНовиниЛюбопитноЗдравни съветиПсихология