Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Хилари Дъф изпива плацентата си в смути

Хилари Дъф изпива плацентата си в смути

Хилари Дъф изпива плацентата си в смути - изображение

В подкаста на д-р Елиът Берлин, актрисата споделя, че е изпила своята плацента под формата на смути веднага след раждането. А вкуса й определя като "превъзходен".

"Това бе най-възхитителното смути, което някога съм приемала" – разказва тя. – "Не съм пила толкова вкусно смути откакто бях на 10 г. Тогава консумирах напитката пълна с калоии, сокове, плодове и всичко вкусно, което може да се сложи".

Въпреки че Дъф първоначално се е колебаела дали да яде плацентата, тя уверено е предприела действието. Това, което най-силно й е въздействало, е тезата, че е вероятно да се предотврати следродилната депресия и редуцирането на кървенето.

Красавицата казва, че ,откакто е изпила въпросното смути, се чувства значително по-добре. Останалата част от плацентата тя приема по формата на ледени кубчета, за да замести приемането на определени лекарства.

6-годишният син на Хилари (първородното й дете от друг брак) е бил заинтересуван първоначално, но след като е разбрал, че части от временния му орган все още стоят във фризера, той отговаря отвратен, че изобщо не е било нужно да започва темата. Но надали което и да е дете би реагирало по друг начин. Дори майката на момчето се съгласява, че наистина изглежда малко гнусно.

Хилари и нейният партньор Матю Кома посрещат на бял свят своето първо дете на 25-ти октомври.

Актрисата е предприела смелата крачка да ражда у дома, без да ползва каквито и да е обезболяващи, но във вода, за да се улесни поне малко.

Контракциите й са продължавали доста дълго, но самото раждане не. Дъщеря й проплаква само след около 5 напъна.

На 29 октомври щастливата двойка качи снимка заедно с малката си дъщеричка, кръстена с красивото име Банкс Вайълет Байр.

Със сигурност можем да наречем Хилари Дъф не само смела майка, но и безстрашна жена. Малко от съвременните момичета, на които им се предоставят всячески удобства, биха се подложили на естествено раждане, а може би още по-малко биха посмели да изпият плацентата си, за личното и общото здраве на себе си и детето.

Това не е единственият случай на звезда, предприела такива действия след раждането. За другите известни личности, превърнали плацентите си в напитка, и за всички плюсове и минуси от самия акт може да прочетете ТУК.

Редактор: Милена Минчева

Източник: people.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияИсторияЛюбопитноЛайфстайлНовиниФизиологияИзследванияБотаникаСнимкиЗдравни съветиХранене при...ПсихологияАлт. медицинаСоциални грижиСпортПроизводителиОрганизацииКлинични пътекиЛеченияСпециалистиЗаведенияРецепти