Начало Лайфстайл Красота и стил Модерно Уроци по стил от скандинавските момичета

Уроци по стил от скандинавските момичета

Уроци по стил от скандинавските момичета - изображение

Високите и руси момичета от студените държави. Да, те са прекрасни и като че ли не правят нищо друго, освен да се грижат за безупречния си външен вид. Ако следвате някое от скандинавските момичета в "Инстаграм", вероятно сте забелязали, че те са облечени от глава до пети в най-дизайнерските облекла. Тези жени не само говорят много езици и имат огромно присъствие в социалните мрежи, но също така знаят как да оспорят правилата на модата. Акцент върху детайлите, монохромни цветове - те пречупват всяка модна тенденция през собствената си призма.

Ето няколко урока по стил, преподадени ни от скандинавските дами.

Чантата е основен акцент

чантата е основен акцент

Ако има нещо, което момичетата знаят, това е как да съчетаят правилно всеки тоалет с подходящите обувки и чанта. Те имат желязно правило: Нито един тоалет не е завършен ако чантата не е основен акцент, независимо дали е Gucci, или друг аксесоар на някоя по-достъпни марка. Какво значение имат парите, когато чантата е подходяща и е в съответствие с обувките. 

Слънчевите очила никога не са достатъчно големи

скандинавски момичета

Кой от нас не обича големите слънчеви очила, които да скрият уморените  очи или други доказателства затова какво се е случило предната нощ? Момичетата от Скандинавия не мислят така. Те издигат очилата в култ и са верни на философията колкото по-големи очила, толкова по-добре. И най-важното могат да пропуснат грима и да улеснят сутрешната си рутина.

Спортните облекла са супер шик

скандинавски момичета

Една обикновена качулка или спортна тениска се превръща в невероятно стилна. Скандинавките се възползват на макс от маратонките. Те ги носят с абсолютно всичко – от денима до костюм, съставен от две части. Освен това те обичат да носят суитчъри и всякакви други спортни артикули.

Цветът е ваш приятел

скандинавски момичета

Ако има нещо, което дамите от Скандинавия не се страхуват, това е да експериментират с цветовете. Те ги комбинират по невероятен начин и ги съчетават с ярки принтове. Комбинират ги с графични мотиви и щампи, които са под формата на аксесоари и връхни дрехи или ги носят самостоятелно. Независимо какъв е сезонът външният им вид празнува всеки нюанс на дъгата. Това определено е моден урок, който трябва да бъде изучен и взаимстван.

Най-добрите ви приятелки са най-голямото вдъхновение

скандинавски момичета

Марковите дрехи, чанти и  топ дизайнери са супер вдъхновение, но няма по-голямо от  най-добрите приятелки. Тези момичета обикалят магазините заедно, подкрепят се взаимно, а често можем да ги видим да се обличат и в тандем. Те винаги се доверяват една на друга, защото знаят, че честността е на първо място, особено когато става въпрос за мода.

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: thezoereport.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛайфстайлЛюбопитно