Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Уверена и усмихната: Принцеса Шарлот тръгна на детска градина

Уверена и усмихната: Принцеса Шарлот тръгна на детска градина

Уверена и усмихната: Принцеса Шарлот тръгна на детска градина - изображение

Дъщерята на принц Уилям и херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън тръгна на детска градина. Специално за първия си учебен ден 2-годишната Шарлот позира пред обектива на своята майка. 

Сладкото момиченце е облечено с червено палто, обувки в същия цвят, носи розов шал и малка раница на гърба. За разлика от 4-годишния си брат Джордж, който бе притеснен на първия си учебен ден, малката принцеса изглежда уверена и усмихната.

Частната детска градина "Willcocks Nursery School" се намира в близост до двореца Кенсигтън в Лондон, а таксата е над 4 000 британски лири за целодневно присъствие в рамките на един срок.

В сайта на институцията пише: "Нашето учебно заведение се стреми да поддържа високи стандарти, отлични постижения и добри маниери".

В интернет веднага се появиха снимки на самата кралица Елизабет Втора като малко момиче. Оказва се, че вече порасналата Шарлот е истинско копие на прабаба си.

 Уверена и усмихната: Принцеса Шарлот тръгна на детска градина

Когато е била малка, кралицата е обличана в подобни палта, с по-плътни чорапогащи и обувки с катарами. А прическата? Тя по нищо не отстъпва на тази на нейната правнучка макар и 91 години по-късно.

През 1931 г. бъдещата британска кралица е едва на 5 години. Тогава е обучавана в Бъкингамския дворец от частни преподаватели. Поради тази причина тя няма снимки от първия учебен ден, но пък за сметка на това има много фотографии от детството си, които показват приликите с принцеса Шарлот.

За разлика от другите членове на кралското семейство, принц Уилям е посещавал детска градина. 

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: cnn.com

Снимки:harpersbazaar.com; people.com

 
5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

Категория