Начало Лайфстайл Аз и моето семейство Мама, тате и аз Трогателно! 5-годишно момиче със сърдечно заболяване сбъдна мечтата си да бъде булка

Трогателно! 5-годишно момиче със сърдечно заболяване сбъдна мечтата си да бъде булка

Трогателно! 5-годишно момиче със сърдечно заболяване сбъдна мечтата си да бъде булка - изображение

София Чиапалоне е само на 5 години, но голяма част от краткия си живот тя прекарва в интензивното отделение на десетки болници. Още от раждането си момичето е диагностицирано с рядко сърдечно заболяване и до този момент претърпява три сериозни операции. Предстои четвърта, която е една от най-тежките. Преди да се подложи на нея, София има една мечта – да се омъжи за най-добрия си приятел от детството Хънтър.  

сватбена фотосесия

Майката на момиченцето, Кристи, е готова на всичко, за да може да облекчи неприятния престой в болницата на детето си. Когато споделя желанието на малката с майката на Хънтър, двете решават да сбъднат мечтата на София.
На специална фотосесия в градския парк фотограф пресъздава детската любов и привързаност, която струи между двамата най-добри приятели.
"Синът ми нито за миг не се оплака или разстрои по време на снимките. Той виждаше усмивката, която грееше на нейното лице. Това му бе достатъчно!", споделя майката на Хънтър.

сватбена фотосесия

"Опитвах се да бъда силна. Не само за мен, но и за детето ми. Не можах да сдържа сълзите си, когато видях моето малко момиченце, облечена в булченска рокля. Ужасена съм при мисълта, че това може да бъде първия и последен път, в който я виждам като булка. Страхувам се, че времето й може да изтече, преди да е сбъднала мечтите си, разкрива майката на София.

"Хънтър прави всичко, за да накара София да се усмихва и да е щастлива. Той я обожава, а тя винаги се съгласява да играе на компютърни игри с него. Химията между тях е очевидна. Двамата се забавляват, смеят се и се гъделичкат. Те изградиха една невероятна връзка и е толкова сладко, когато ги гледаме как играят и общуват заедно", споделят двете майки.

сватбена фотосесия

Петгодишното момиченце страда от рядко генетично заболяване на сърцето, при което не се осъществява връзка между органа и белодробните артерии, които движат кръвта към дробовете. Няколко дни след раждането си София претърпява първата си операция, а редица други предстоят. Лекарите все още не могат да отговорят на въпроса дали момиченцето ще може да води нормален начин на живот. Едно обаче е ясно – имунната й система е много отслабена и тя се нуждае от непрекъснати грижи. 

сватбена фотосесия

"Иска ми се, София да запази бойния си дух и никога да не губи желанието си за живот, без значение какъв ще бъде крайният резултат", завършва Кристи.

 източник: dailymail.co.uk; abcnews.go.com

 по статията работи: Илияна Стоянова

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

Категория