Начало Лайфстайл За свободното време Астрология и Нумерология Трите типа личности със зодия Телец

Трите типа личности със зодия Телец

Трите типа личности със зодия Телец - изображение

Периодът на огнената зодия Овен приключи, което означава, че сезонът на земния и чувствен Телец започна. Родените в периода 20.04 – 21.05 са асоциирани със съзвездието Бик, но всъщност представителите на този астрологичен знак не притежават агресията и войнствеността, която предполага зодиакалният им символ.

С настъпване на пролетта и възраждането на природата, натрупаната енергия не се проявява като неконтролируемия, стихиен и експлозивен импулс на Овена, а приема формата на нежната, стабилна и постоянна мощ на Телеца. Това не е изненадващо, като се има предвид, че основната планета на звездния Бик е именно Венера.

Това не означава, че всички личности със зодия Телец са абсолютно еднакви в своите интереси, особености и поведение. За някои техният елемент земя оказва основно влияние върху държанието и начина на мислене, което ги прави по-подозрителни и примерни. За други по-силно въздействие има планетата на богинята на любовта, което превръща Телците в любители на романтичните комедии и поезията.

Независимо от типа личност, сега е времето на звездния Бик да заблести и грабне вниманието на останалите. Продължавайте да четете, за да разберете дали попадате в една от основните категории на зодия Телец!

Работната пчеличкаЗа разлика от земния знак Козирог, който много повече държи на крайния резултат от работата си, Телецът се наслаждава на самото действие и вярва в постепенното изкачване на професионалната стълбица. За представителите на този тип не съществува задача, която е прекалено малка или скучна. Телецът се уповава на вече изпитаното и познатото както в личен, така и в професионален план. Хората, родени под земния знак, намират спокойствие и комфорт в постоянството – те не са големи почитатели на разнообразието и новите изживявания.

Безнадеждният романтикДефиницията на думата любов за Телеца произлиза от дълбоко вкорененото им убеждение във важността на дълготрайните връзки, пълната отдаденост и силния ентусиазъм. От една страна, това означава, че безнадеждният романтик е голям привърженик на поезията и държането за ръце, като най-съкровената им мечта е един ден да създадат дом с идеалния партньор. От друга страна, акцентът, който Телецът поставя върху лоялността в една връзка, може да доведе до изблици на ревност, които да вгорчат отношенията между двамата влюбени. За щастие, в същността си зодията принадлежи към земните знаци, така че този аспект ще попречи на рогатите романтици да се вживеят прекалено много в своята приказна фантазия.

Домошар с вкусОсновната планета Венера, комбинирана с елемента земя, превръщат Телеца в ценител на хубавите и луксозни неща. С други думи, той обича високото качество, дори и това да означава да похарчи значителни суми, за да го получи. Въпреки наклонността си да инвестират в първокласни вещи, този тип хора не са импулсивни купувачи или прахосници. Телецът прави добре обмислени покупки, които си заслужават - като копринена завивка за легло или скъпоструваща бутилка шотландско уиски. Тъй като представителите на астрологичния знак предпочитат да прекарват по-голямата част от времето си в уютния си дом, това оправдава техния стемеж да обзаведат жилището си с качествени мебели и продукти. Комфортът и красотата са неизменно свързани с домошаря Телец, който без срам нарича последните си покупки инвестиции.

По статията работи: Нора Маркова
Източник: refinery29.com
Снимки: unsplash.com

Още по темата:

5.0, 4 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлРецептиДиетиСпортСнимкиЛюбопитно