Начало Лайфстайл За свободното време Астрология и Нумерология Трите типа личности със зодия Близнаци

Трите типа личности със зодия Близнаци

Трите типа личности със зодия Близнаци - изображение

Най-после дойде сезонът на Близнаците, което означава, че времето се стопля, дните стават по-дълги, а всеки друг зодиакален знак решава да е малко високомерен спрямо представителите на въздушната зодия. Трябва да си признаем, че репутацията на Близнаците е далеч от блестяща. Някои биха ги нарекли "непостоянни", други може би ще изберат думата "непредвидими", а не толкова дипломатичните от нас вероятно ще ги определят като "раздразнителни", ако не и леко "щури".

Вярно е, че Близнаците са жизнени, разговорливи и изразителни. Лошата им репутация идва от естеството на зодиакалния им знак – неудържимата им двойственост, комбинирана с въздушната им природа, ги превръща в променливи и чудновати същества. Някои хора не могат да се справят с непредсказуемото поведение и изненадващите емоционални обрати на Близнаците, но ако успеете да преодолеете първоначалното впечатление, ще откриете, че представителите на въздушния знак са грижовни, общителни и сърдечни индивиди, готови да предоставят времето и вниманието си на всеки в нужда.

Разбира се, не всички Близнаци са напълно еднакви. Нюансите между различните личности съществуват, но повечето се групират в три отделни типа. Продължавайте да четете, за да разберете дали попадате в една от тези категории!

Пчелата майка

Този тип личности знаят поне малко за проблемите и тревогите на всеки един свой познат. Те притежават онази чаровна и дружелюбна същност, която привлича останалите и ги кара да споделят най-недостъпните си мисли и вълнения. Близнаците, които могат да бъдат определени като пчела майка, са причината представителите на въздушната зодия да са познати като душата на компанията – те могат лесно и сякаш с минимални усилия да преминават между различните социални кръгове, спечелвайки хората със своето остроумие и чувство за хумор. Този тип личности са често онези, които си създават сами проблеми. В желанието си да създадат или задържат множеството си приятелствата, Близнаците имат склонността да споделят прекалено много, което може да се окаже рисково, ако се доверят на грешния човек.

Събирачът на знания

Близнаците са любопитни и любознателни, а понякога техният ненаситен стремеж за повече информация и знания може да превърне обикновения разговор в разпит. Въпреки клюкарската репутация на въздушния знак, личността събирач на знания не се интересува само от скандалните и шокиращи детайли. Tе са по-скоро мотивирани от основната си планета Меркурий да ценят високо всякакъв вид информация. Така че не се изненадвайте, ако приказливите Близнаци са еднакво ентусиазирани да чуят както за първата ви работа в кварталното кафене, така и за последната ви любовна трагедия. Те изглеждат силно заинтригувани, защото наистина са. Представителите на този тип Близнаци попиват всяка дума и складират всеки един детайл в своята библиотека на знания в ума си.

Майтапчията

Подобно на пчелата майка този тип Близнаци не се притеснява, когато е центърът на вниманието. Докато пчелата майка харесва да се грижи за всичките си последователи и приятели, майтапчията показва интерес, само докато трае социалното събитие. Тези личности притежават таланта да бърборят до безкрай на всякакви теми с най-различни хора, но техните невероятни комуникационни умения се ограничават до леки, несериозни и повърхностни теми. С други думи, не очаквайте от майтапчията съдържателни дискусии, освен ако не сте един от най-близките му и доверени приятели. Това не означава, че не може да се опитате да го извадите от комфортната му зона, но не се изненадвайте, ако му трябва доста време преди да сподели с вас историята на живота си.

По статията работи: Нора Маркова
Източник: refinery29.com
Снимки: unsplash.com; canva.com

Още по темата:

5.0, 3 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлДиетиНовиниСнимкиЛюбопитноРецептиПсихология