Начало Лайфстайл Красота и стил Нашето тяло Това ли е животът, който искаш за децата си – диабет, затлъстяване, инфаркт? Rewind the Future! (Видео)

Това ли е животът, който искаш за децата си – диабет, затлъстяване, инфаркт? Rewind the Future! (Видео)

Това ли е животът, който искаш за децата си – диабет, затлъстяване, инфаркт? Rewind the Future! (Видео) - изображение

Запознайте се с Джим – това е името на измисленият герой, който обаче е събирателен образ на милиони хора по земното кълбо, предимно жители на високо развитите, презадоволени и свръхконсумиращи всякакъв тип продоволства общества, изпълняващ главната роля в това изключително драматично видео. То е озаглавено Rewind the Future (Превърти назад, отмени бъдещето) и е гледно над 4 милиона пъти от излизането му през есента на 2013 година до момента на публикуването му тук.

Зад създаването и дистрибуцията му стои организацията Children’s Healthcare of Atlanta’s Strong4Life, която е базирана в Атланта, САЩ, и е ориентирана към проблемите в изграждането на правилни, здравословни хранителни навици у децата.

Strong4Life предлага квалифицирана помощ и действащи практически съвети, изготвени от експерти в детското хранене, правилното физическо развитие на децата и лекари, от които много родители се нуждаят в много по-голяма степен, отколкото си дават сметка.
"Предпочитанията и изборите, на които учите децата си днес, ще се превърнат в техни навици, на чиято основа те ще изграждат начина си на живот като възрастни хора"
, казва се в описанието към Rewind the Future. Във видеото ще видите как едно неправилно захранено дете с изцяло погрешни разбирания за това как, с какво и в какви количества да се храни, израства като човек, който страда от затлъстяване и редица сериозни здравословни проблеми.


Толкова сериозни, че твърде рано Джим се оказва на крачка от смъртта, в ръцете на лекарите, докато животът му преминава пред очите му и причините за това да се озове на операционната маса излизат наяве…

Още по темата:

0.0, 0 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛюбопитноЛеченияЗдравни съветиНовиниЛайфстайлДиетиБотаникаТестовеСнимкиОрганизацииИнтервютаПатологияАлтернативна медицинаИсторияКлинични пътекиМедицински изследванияАнкетиЗдравни проблемиСпортПсихологияСоциални грижиСъставкиЗаболявания (МКБ)Хранене при...ЗаведенияХрани и ястияСпециалистиПроизводителиРецептиНормативни актовеОбразование