Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Телевизия ММ отбеляза втория си рожден ден със собствен музикален шоколад

Телевизия ММ отбеляза втория си рожден ден със собствен музикален шоколад

Телевизия ММ отбеляза втория си рожден ден със собствен музикален шоколад - изображение

Във връзка с втория си рожден ден, телевизия ММ се допита до феновете си във Фейсбук - какъв вид шоколад харесват меломаните?
Включиха се над 15 000 души, като най-много гласове събра предложението за черен шоколад с осолени бадеми. И ето, че сладкото изкушение вече е факт. Майсторите от шоколадовата работилница в Пловдив са изработили "Музика и Шоколад" от 70% черен шоколад с какаови зърна от Венецуела, които се смятат за едни от най- качествените в света. Няма соев лецитин, както и подобрители и други добавки, което прави продукта истински чист шоколад.

Той  чудесно се съчетава с идеята на телевизия ММ за качествена световна и българска музика, както и  с единият от слоганите на медията, който е "Музиката, която ви прави щастливи". Щастието и шоколадът вървят ръка за ръка.

Румяна Благоева, програмен директор на телевизията коментира:
"Много съм доволна от избора на зрителите.Като всеки меломан, в музиката която обичам, няма нищо изкуствено. Такъв е и шоколадът ни. Съчетаваме сладкия черен вкус на какаото със соления бадем, нестандартно усещане, като самите нас!"

През 2018 г., музиката нa телевизия ММ е микс от най-доброто от последните 40 години със специализирани тематични блокове, посветени на 70, 80, 90-те и селекция от най-новата световна и българска продукция.
Телевизия ММ e с нова визия, излъчва програмата си през IPTV устройства и е достъпна в Интернет 24 часа, 7 дни в седмицата на адрес: www.mmtvmusic.com. На сайта ни ще намерите авторски статии за музика, кино, лайфстайл, както информация за концерти, клубове и събития.

Програмната схема включва добре познатата новинарска емисия "Музинки", “Hashtag" - за нови проекти в областта на музиката и изкуството, лайфстайл предаването "Живинки" - съвместна продукция с популярния здравен сайт framar.bg, забавното кросмедия предаване "КО?мент"  с пловдивския влогър Тодор Азов, хип-хоп уроци с Виктория Димитрова-Goldy, "Интервю на покрива"- ток шоу с интересни хора и др. Подготвя се "Парти навигатор" - единственото специализирано предаване за клубна култура и развлечения в телевизионния ефир,"Искам", съвместно със студио VS Dance, както и няколко музикални класации и предаване за Джаз и World Music. Запазили сме характера и стиловото многообразие, включително и с активно излъчване през деня на Rock/Alternative/Indie изпълнители, което ни прави уникални за българския ефир.

Телевизия ММ се излъчва в мрежата на Vivacom TV, Bulsatcom, Neterra.TV, Teлевизия Скат, Tivi.bg
ММ - Телевизия от ново поколение
Гледай навсякъде и по всяко време!

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияИнтервютаВидео