Начало Лайфстайл Красота и стил Модерно Тези стюардеси са като от корица на модно списание

Тези стюардеси са като от корица на модно списание

Тези стюардеси са като от корица на модно списание - изображение

Една китайска авиокомпания достига до нови модни висоти и буквално „отвя“ всички останали в бранша като преобрази своите служители.  Новите униформи на екипажа буквално пристигат от модния подиум и са толкова впечатляващи, че спокойно биха могли да красят корица на някое модно списание.

служители


Компанията „Хайнан“ си сътрудничи  с дизайнера Лорънс Зу, който представя работните облекла по време на седмицата на модата в Париж. Дрехите са вдъхновени от китайската традиционна рокля „ципао“( символът на китайската женственост),но в нея са преплетени и  модерни западни елементи. 

стюардеси

При изработката на облеклата дизайнерите използват традиционни китайски мотиви като рисунки на облаци и вълни. В дизайна дори присъства и митичната птица Рух, която се среща в много от азиатските митологии.

стюардеси

Мъжката версия на униформата е по-семпла, а традиционните китайски елементи са по-малко, но това я прави достатъчно стилна. 

стюардеси

"Сътрудничеството между „Хайнан“ и „Лорънс Зу“  е водещо в индустрията. Ние не само създаваме нова униформа, но и показваме интернационализирания имидж на нашата авиокомпания. Особено по международните маршрути, бихме искали да позволим на пътниците да знаят, че Китай е  модерен", казва Xu Fei, директор на марката „Хайнан“.

източник: boredpanda.com

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

4.3, 3 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлИсторияЛюбопитно