Начало Лайфстайл За свободното време Моето хоби Тайната на младостта: Тренировки, пилешки гърди и бял ориз

Тайната на младостта: Тренировки, пилешки гърди и бял ориз

Тайната на младостта: Тренировки, пилешки гърди и бял ориз - изображение

Сингапурският фотограф Чуанд Тан е на 50 години, но ако съдим по снимките му той младее с всеки изминал ден. Нещо като филма с Брад Пит – „Странният случай с Бенджамин Бътън“, само че на обратно. Вярвате или не, Тан всъщност е на 50 години! Сигурно ще си зададете следните въпроси: Защо не можем да изглеждаме като него? Какво толкова погрешно правим?

мъж

Китайски новинарски сайт направи бившия модел интернет сензация, след като написа статия за него.
Към днешна дата Чуанд е собственик на фотографската фирма „ChuanDo & Frey“, но в края на 80-те и началото на 90-те е един от най-известните модели в Сингапур. А, и за да ви изненадаме още повече ще добавим, че е бил и поп певец.

модел

Тайните на младежкия му вид се опитват да разгадаят многобройните последователи на фотографа в социалните мрежи.


Всички може да предположим, че генетиката играе най-голяма роля в невероятния външен вид на Тан, но всички ние искаме да разберем как той поддържа това страхотно тяло. Тайната е много проста: всекидневни тренировки, хранене с пилешки гърди и бял ориз, както и избягване баните късно през нощта и рано сутрин.

модел

50-годишният мъж вече има над 160 000 последователи в социалната мрежа "Инстаграм". Сигурни сме, че с подобен външен вид ще привлече още!

модел

Но нещо ни подсказва, че дори и да ходим на тренировки осем дни в седмицата и да си похапваме пилешко цял живот, все още няма да  изглеждаме толкова невероятно, колкото този човек. Но това е добре. Защото не ревнуваме. Изобщо.

 източник: boredpanda.com

 по статията работи: Илияна Стоянова

 

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЗдравни съветиЛайфстайлЛюбопитноСнимкиСпортСоциални грижиИсторияНовиниБотаника