Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Стюардесата, която спечели Мис Шотландия

Стюардесата, която спечели Мис Шотландия

Стюардесата, която спечели Мис Шотландия - изображение

Запознайте се с 24-годишната Линзи, която е победител в конкурса "Мис Шотландия 2018". Макленанд победи 11 други състезателки, за да спечели желаната корона в Глазгоу, Шотландия през юни. През 2014г. тя участва в същия конкурс, но не печели нищо.

По професия Линзи е стюардеса в авиокомпанията Emirates. Веднага след церемонията тя се върна на работното си място. Авиокомпанията, базирана в Дубай, Обединените арабски емирства, стартира полети до Единбург, а Мис Шотландия е лице на рекламната им кампания. Във видео тя преподава шотландски на колежките си.
 
Маклалън е живяла в Дубай през последните две години, но заявява пред шотландската преса, че се радва да се върне в родината си като рекламно лице на компанията в родната й страна.

"Да бъдеш Мис Шотландия не е просто външна красота, а и вътрешна красота, както и какво можеш да направиш за околните", споделя тя и допълва: "Аз също пътувам по света в работата си и виждам колко красива е Шотландия."

Стюардесата редовно публикува снимки на пътуванията си в "Инстаграм", въпреки че е ангажирана  изцяло с работата си. 

Наскоро тя изкачи връх Бен Невис в Шотландия в подкрепа на Шотландската асоциация по психично здраве. " Мис Шотландия"  е й посланик за информираност с цел предотвратяването на самоубийства. 

Наред с ежедневната й работа като стюардеса, ще участва на конкурса "Мис Свят", който ще се проведе в Китай в края на тази година.

Те не е единственият забележителен член на персонала, който Emirates има на борда си.

На 26 септември авиокомпанията съобщи, че жена – член на кралското семейство ОАЕ е пътувала с обикновени пътници до Италия.

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлИсторияЛюбопитно