Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Стивън Спилбърг: Time’s Up е много по-важна, отколкото можем да предположим

Стивън Спилбърг: Time’s Up е много по-важна, отколкото можем да предположим

Стивън Спилбърг: Time’s Up е много по-важна, отколкото можем да предположим - изображение

Стивън Спилбърг възхвали кампаниите "Time’s up" и #Metoo, определяйки движенията като "повратна точка" във филмовата индустрия. "Беше плодотворна и различна година откъм филми за пол, раса и публични изявления", коментира режисьорът по време на връчването на наградата "Legend of Our Lifetime" на "Empire Awards".

"Благодаря ви, "Time’s up". Ние бяхме на борда с вас от самото начало – аз и моята съпруга Кейт. Това е по-важно отколкото някой от нас може наистина да осъзнае."

Стивън Спилбърг

Създателят на "Индиана Джоунс", "Челюсти" и "Извънземното" добави: "Мисля, че след 10 години ще можем да погледнем назад и да разберем значимостта на този момент, който преживяваме заедно. От 2017 г. досега именно това е необикновеното нещо, което се случва."

Кампаниите "Time’s up" и #MeToo започнаха да развиват каузата си след като няколко актриси отправиха обвинения в сексуален тормоз срещу известния холивудски магнат Харви Уайнстийн. Много други популярни за Холивуд личности също попаднаха под светлината на прожекторите, но този път поводът беше приятен. Кевин Спейси, Джеймс Тобак и Брет Ратнър се причислиха към обвинените в упражняване на сексуално посегателство. 

По статията работи: Наталия Тотева

Източници: independent.co.uk, cdn.empireonline.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияПсихологияАнкетиЛайфстайлСоциални грижи