Начало Лайфстайл За свободното време Туризъм и отдих Стая под звездите без покрив и стени посреща гости в Швейцария

Стая под звездите без покрив и стени посреща гости в Швейцария

Стая под звездите без покрив и стени посреща гости в Швейцария - изображение

Искате да се насладите на приказната красота на швейцарските Алпи? Имаме чудесно предложение за вас. Швейцарските братя Франк и Патрик в сътрудничество с бизнес партньора им Даниел създават през 2016 година Null Stern - хотелска стая без стени и покрив.

легло насред природата

"Нашата цел е посетителите  да преживеят нещо ново и да се съсредоточат върху нещо неуловимо. Ние пестим от скъпи картини по стените и предлагаме на нашите гости "реални живописни пейзажи", споделят създаделите.

легло насред природата

Край град Вилдхаус под открито небе, туристите могат да спят на дървена веранда в удобно легло и да се наслаждават на живописния пейзаж край долината Тогенбург.

На разположение на гостите са три апартамента с иконом, който е винаги готов да окаже съдействие – той ще ви настани, ще ви донесе закуска и вечеря. В случай на лошо време има алтернативно настаняване. В близост до стаята без стени и покрив се намира алпийска хижа и стара къща.

Ако искате да станете част от това незабравимо преживяване ще ви се наложи да почакате доста. Има записани 4500 души до този момент. 

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: metro.co.uk

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЗдравни съветиЛайфстайлНовиниЛюбопитноСнимки