Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Скритите детайли от „Сексът и градът“, които всеки истински фен трябва да знае - част 2

Скритите детайли от „Сексът и градът“, които всеки истински фен трябва да знае - част 2

Скритите детайли от „Сексът и градът“, които всеки истински фен трябва да знае - част 2 - изображение

Съпругата на Тузара винаги е облечена в бяло

Наташа, съпругата на Тузара, винаги носи бяло. „Това е с цел да се открои персонажа й като "ванилия" - чист и неопетнен“, изтъкват специалистите по дизайн. Обличайки Наташа само в бяло, те се стремят и да убедят зрителя да възприеме героинята и като банална и скучна, точно обратното на Кари. Има само два случая, когато съпругата на Джон носи други цветове. Първият, на годежното парти между нея и Тузара. На общ фон тя и всички жени носят черни рокли в тази сцена. Това е умишлено решение на сценаристите, за да се открои бялата рокля на Кари- знак, че героя на Крис Нот прави грешка като се жени за Наташа. Вторият път Наташа е облечена в светла розова рокля, когато Кари и се извинява за аферата си с Джон.

Кари и Тузара

Тузара и Кари не е трябвало да се събират накрая

Създателят на сериала, Дарън Стар, разкрива, че заради края на поредицата (когато Тузара каза на Кари, че тя е „единствената“) шоуто е губи идентичността си, тъй като в него винаги се намеква как щастието на женате не зависи от това дали е омъжена или не. „Сериалът винаги се е различавал от останалите романтични филми и затова жените толкова се привързаха към него. Но накрая се превърна в обикновена романтична комедия“, изказва съжалението си сценаристът.

В края на поредицата Кари спира да задава въпроси

По време на сериала Кари задава общо 92 въпроса. На финала тя задава най-важния: "Време ли е да спрем да задаваме въпроси?" Докато набира последното изречение, тя сменя въпросителния знак с точка и, според Кинг, това е последният път в който тя се съмнява в нещо.

Кари

 източник: thelist.com

снимки: pinterest.com ; edvinestudio.com

по статията работи: Илияна Стоянова

 

Още по темата:

0.0, 0 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлНовиниПсихологияСнимкиСоциални грижиЛюбопитноОрганизацииФизиологияЗдравни съветиАнкетиИсторияНаправления в медицинатаЗдравни проблемиТестовеСпециалистиХранене при...РецептиАлт. медицинаЛеченияБотаникаСпорт