Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Семейна фотосесия с неочаквани снимки привлече вниманието на интернет потребителите

Семейна фотосесия с неочаквани снимки привлече вниманието на интернет потребителите

Семейна фотосесия с неочаквани снимки привлече вниманието на интернет потребителите - изображение

Серия от снимки на американско семейство събра над 400 хиляди споделяния и харесвания в социалните мрежи. Всичко започва, когато Пам Заринг решава да наеме фотограф, който да направи семейна фотосесия. Тя се свърза с жена на средна възраст, която твърди, че е професионалист, а снимките ще бъдат запомнящи се. Така и се случва. На пръв поглед всичко е нормално. Но какво може да се обърка?

Пам Заринг плаща 250 долара на фотографката, която води семейството в популярен парк в Сейнт Луис. След като заснема фотосесията, семейството трябва да изчака, докато снимките се обработят. Осем месеца по-късно те получават пратка с диск. Когато виждат крайния резултат, едновременно се шокират и избухват в смях.

"Никога не се бях смяла толкова през живота си. А децата бяха объркани. Помислиха си, че се шегуваме с тях", споделя майката. 

Семейна фотосесия с неочаквани снимки привлече вниманието на интернет потребителите

Така вместо усмихнати лица, на кадрите се виждат хора, лишени от всякакви човешки черти. Като допълнителен бонус фотографката обработва очите и зъбите им, доста неуспешно при това.

След като Пам решава да потърси обяснение, получава изненадващ отговор:

"Жената каза, че сенките били лоши в красивия ясен и слънчев ден. Освен това допълни, че професорът й в университета, никога не я е научил да ретушира снимките правилно", разкрива Пам в социалната мрежа. Тя допълва, че е поискала оригиналните фотографии, но не и да й се възстанови платената сума. Напротив, Заринг погледнала на ситуацията от смешната страна на нещата.

"Струваше си всяка стотинка заради целия смях, който се създаде около въпросната случка", заключва Пам.

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: foxnews.com

Снимки: boredpanda.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛайфстайлПсихологияИсторияНовиниЗдравни съвети