Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Селена Гомес – доброволец в България

Селена Гомес – доброволец в България

Селена Гомес – доброволец в България - изображение

Селена Гомес е била на тайно посещение в България. Това става ясно от снимка в Инстаграм, на която се вижда телефонния номер на нашата страна. Певицата и актриса е била на посещение по покана на организацията А21.

А21 е неправителствена организация, която помага на хора, които са жертви на насилие, експлоатация или живеят под някаква форма на робство. В 12 страни А21 има 14 офиса. Освен в България, други държави са Тайланд, Австралия, Великобритания, Испания, САЩ и др.

Американската звезда има хиляди последователи по целия свят, а много от тях се опитват да й подражават. Това е й причината Селена да гостува в нашата страна и да се запознае в детайли с дейността на организация. Само в рамките на няколко часа звездата е успяла да се срещне с представители на А21, както и с малцинствени групи – хора, които са жертви в трафика на хора. Тя бе „атакувана“ и от фенове, които незнайно как са разбрали за посещението на Гомес в страната. В нейния личен профил в Инстаграм звездата публикува снимки с различни хора, докато бе на тайна визита в страната ни.

В емоционален пост в социалните мрежи Гомес подкрепя каузата и организацията, която се бори с трафика на хора и съвременното робство.

Припомняме, че изпълнителката е за втори път в България. през 2012г. тя бе в София за снимките на филма „Бягство“ с нейно участие.

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: brightside.me

Снимки: instagram.com/selenagomez/

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияНовиниСоциални грижиЛайфстайлСнимкиРецептиСпортЛюбопитно