Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Сватба за милиони: Вижте най-луксозната сватба на млада двойка от Хонконг

Сватба за милиони: Вижте най-луксозната сватба на млада двойка от Хонконг

Сватба за милиони: Вижте най-луксозната сватба на млада двойка от Хонконг - изображение

Три дни яли, пили и се веселили…в Хонконг!

Истинско тридневно приключение си спретват дизайнерката Фейпинг Чанг  и съпругът и Линкълн Ли. В присъствието на 130 гости те си казват заветното „Да“. Тържеството се е състои на приказния италиански остров Капри.

булка

 „Обожавам Капри. Това е моята любима лятна дестинация и щастливото ми място. Бях убедена, че един ден ще се омъжа там“, заявява  щастливата булка.

сватба

Снимки от събитието взривиха социалните мрежи, а на тях се вижда, че сватбата е била много скъпа и пищна.

В известния с лимонови дръвчета ресторант „Da Paolino“ започва тридневното тържество. Масата е подредена изискано, с табелки за имена на гостите, а в центъра е декорирана с истински лимони.

украса

На следващия ден гостите прекарват на плажа в бляскав клуб, а брачни клетви, младоженците си разменят на покрива на уединена вила, която е с изглед към пристанището.

сватба

Те са  и единствените, които имат достъп и разрешение да сключат брак на това място. Специална стая с десерти е обособена за щастливото събитие, а тортата е направена от 15 кг. пресни ягоди. Булката сменя общо 4 рокли.

 сватбена торта

Краят на бляскавото събитие е пищна заря над Тиренско море. След тържеството младоженците се качват на хеликоптер и отпътуват за медения си месец.

източник: dailymail.co.uk

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиРецептиЛюбопитноСпорт