Начало Лайфстайл Аз и моето семейство Домашен любимец Руски маниак татуира котката си от породата Сфинкс

Руски маниак татуира котката си от породата Сфинкс

Руски маниак татуира котката си от породата Сфинкс - изображение

Руски фанатик приспал с успокоителни котката си без косми от породата Сфинкс на име Демон, за да може спокойно да татуира по кожата й серия от гангстерски татуировки. Срещу него се надигнали много активисти и защитници на животните.

"Разбира се, че ми е жал за това, което му причинявам. Не е като да е поискал сам. Неговата кожа е различна, поради което татуировките се правят по различен начин," казва Александър. "Надявам се, че не е било твърде зле за него, не е първата му татуировка. Обикновено се чувства добре и се възстановява доста бързо от анестезията."

По кожата му има татуирани затворническа кула, карти за игра и цигара – татуировки, които са типични за престъпниците в Русия.

Много хора го порицават за това, което е причинил на котката си, включително и Елизабет Скоринин – управителката на рехабилитационен център за животни. Тя казва, че котките от породата Сфинкс имат много чувствителна кожа и много малки наранявания им причиняват болка и дискомфрот. Без да споменаваме, че анестезията е опасна за котките – шансът те да се събудят е 50 %, което си е малтретиране.

Въпреки това Алескандър Пуртов, местен татуист, казва, че това е нещо нормално и преди много години фермерите татуирали животните си, поради което няма причина да се определи като неетично днес.

източник: boredpanda.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛюбопитноЛайфстайлНовиниПсихологияИсторияАлтернативна медицинаЛеченияЗдравни съветиАнкети