Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс Румънски модел на бельо продава девствеността си за умопомрачителна сума

Румънски модел на бельо продава девствеността си за умопомрачителна сума

Румънски модел на бельо продава девствеността си за умопомрачителна сума - изображение

В наши дни можете да продадете почти всичко. Осемнадесетгодишната Александра Кефрен обявила девствеността си за продан, за да помогне на родителите си, които изпаднали в сериозно финансово затруднение.

Александра Кефрен

Румънката смятала, че ще получи около 1.25 милиона долара за своята непорочност. По-късно станало ясно, че някой е предложил 2.1 милиона долара за да отнеме девствеността на модела на бельо.

Александра Кефрен

Купувачът е неизвестен бизнесмен от Хонконг и офертата му била приета. Кефрен настоява, че фактът, че продава себе си, не я прави проститутка.

Немската посредническа агенция Cinderella Escorts, която ще получи 20% от печалбата, казва, че имали и други подобни оферти от 300 други девственици.

Александра Кефрен

"Исках да продам девствеността си вместо да я дам на евентуален бъдещ приятел, който така или иначе може да ме изостави. Смятам, че много други момичетата мислят по същия начин," казва Александра. "Колко от тях връщайки се назад биха се отказали от първия си път, ако могат вместо това да получат 2 милиона долара?"

Александра Кефрен

Твърди се, че моделът вече е говорила с анонимния купувач, който агенцията посредник ще заведе на специалната им среща. Според информацията, той бил много "любезен".

Александра Кефрен

Надяваме се, че Александра един ден няма да съжалява за решението си… но я чакайте. Това са все пак 2 милиона долара. Вероятно няма да й пука.

източник: 9gag.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЛюбопитноСнимкиНовиниСоциални грижиСпорт