Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Родители дубльори в Китай се срещат с учители и любовници

Родители дубльори в Китай се срещат с учители и любовници

Родители дубльори в Китай се срещат с учители и любовници  - изображение

Китайците не спират да ни изумяват, не само с нестандартните си изобретения, но и с ролите, в които все по-често се превъплъщават. Чували ли сте, че може да си наемете гадже или шаферка за няколко часа? А родители дубльори? Да, оказва се, че тези услуги са доста търсени в страната на изгряващото слънце.
Фалшивите родители ще ви помогнат в случаите, в които не можете да допуснете близките (или любовниците) да се срещнат с истинските ви родители. Хората, които практикуват тази професия смятат, че могат да избегнат "потенциални социални катастрофи" (макар и временно). Те са там във всяка една ситуация – ще ходят вместо вас на родителска среща, ще говорят с учителя, когато сте направили някоя беля, или ще се запознаят с новата ви приятелка.

Ето какви обяви се срещат често в китайските сайтове:

"Имате си гадже, което иска да се запознае с вашите родители, но вие искате да избегнете тази неловка (според вас) среща? "

"Търся си родител под наем. Искам да се обади по телефона на моя учител."

"Искам да наема хора, които да се представят за мои родители пред приятелката ми. Колко ще струва услугата за 2 часа?"

От "Telegraph" разкриват, че тази услуга върви около 7.57 долара на час.
От изданието правят кратко разследване. Те провеждат разговор с родител под наем, който приема "професията" изключително сериозно. Той обяснява, че учи психология и би се справил във всяка една ситуация - не е важно колко гаден е учителят, дубльорът ще запази самообладание.

В страната се извършват много социални промени, но голяма част от китайците все още са доста консервативни. Много бракове са уредени предварително, а родителите не спират да се месят в отношенията на младите двойки.

В Китай търсенето на подобен вид услуги процъфтява с всеки изминал ден, а примерите са много.
Покрай предстоящите празници необвързани младежи и девойки търсят мнимо гадже, което да представят на родителите си. Булка си наема шаферки, защото в тази страна сватбите могат да излязат извън контрол – шаферките могат да бъдат обект на сексуален тормоз и сексуално посегателство.

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: telegraph.co.uk

Снимки: gwtoday.gwu.edu

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЗдравни съветиПсихологияСнимкиЛайфстайлЛюбопитноНовиниСоциални грижиОрганизацииАнкети