Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Роби Уилямс стана баща за трети път - има дъщеря

Роби Уилямс стана баща за трети път - има дъщеря

Роби Уилямс стана баща за трети път - има дъщеря - изображение

Роби Уилямс и съпругата му Айда станаха родители за трети път. Двойката посрещна новия член на семейството – дъщеричката им Колет, която е от сурогатна майка.

За щастливата новина съобщи в публикация съпругата на Роби Уилямс в Инстаграм.

дъщеричката на Роби Уилямс

"До този момент пазихме в тайна нещо много специално. Радваме се да споделим с вас, че имаме дъщеричка. Добра дошла на този свят Колет Джоузефин Уилямс. Пътят беше много труден и дълъг до тук, затова и не сме говорили по темата".

"Семейството има различни форми, а малката госпожица, която е биологично наша, бе износена от сурогатна майка, на която винаги ще бъдем благодарни. Много сме щастливи, че това красиво дете е част от нашия живот. Чувстваме се благословени, че живеем в свят, който направи всичко това възможно. Заедно с Теди и Чарли ( другите им две деца) молим всички да уважите нашето лично пространство, за да можем да сплотим обновения ни петчленен отбор."

децата на Роби Уилямс

Двойката пази ревностно личния си живот и дори децата им са извън светлините на прожекторите. "За нас е от голямо значение да не показваме техните лица. Ужасно сме горди с тях, искаме да споделим тази наша радост, но в тази страна има закон, че не можеш да публикуваш снимки на деца във вестниците освен ако не се виждат техните лица", споделя Роби Уилямс в интервю.

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: dailymail.co.uk

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛайфстайлРецептиСпортЛюбопитно