Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Рики Мартин се омъжи за художник

Рики Мартин се омъжи за художник

Рики Мартин се омъжи за художник - изображение

Рики Мартин е сключил брак с приятеля си Джван Йосеф - шведски художник от сирийски произход. Това потвърди пуерториканският певец в интервю за американски сайт. 

"Вече съм семеен, но официалното тържеството ще бъде след около 2 месеца. Когато моментът настъпи, ще го съобщя. Ние разменихме брачните си обети, положихме клетви и подписахме всички необходими документи, включително и предбрачен договор", разкри Мартин.

Половинката на звездата е родена в Сирия, но израства в Швеция. Изпълнителят разказа преди години, че случайно е попаднал на негови картини и останал очарован от тях. Мартин потърсил контактите му и се свързал с него. 

През 2016 г. двамата мъже започнаха да излизат заедно, а през ноември същата година обявиха годежа си. Рики Мартин сподели, че е бил адски нервен, когато е направил предложението.

През септември 2017 г. той "повдигна завесата" във връзка с предстоящата му сватба.

"Сватбата ни ще бъде прекрасна. Дълго време хората ще говорят за нея. Ние сме модерно семейство и мисля, че хората виждат красотата и истинската любов, която изпитваме един към друг. Поради тази причина искаме да направим събитието публично и светът да знае за нас", коментира певецът тогава.

Припомняме, че през 2010 г. Рики Мартин заяви официално, че е хомосексуален. Пуерториканецът имаше 3-годишна връзка с икономиста Карлос Гонсалес. Мартин е баща на близнаци, родени от сурогатна майка.

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: eonline.com

Снимки: elpais.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛайфстайлЛюбопитноРецептиСпорт