Начало Лайфстайл Аз и моето семейство Мама, тате и аз Ревниво бебе не спира да плаче, докато неговите родители се целуват

Ревниво бебе не спира да плаче, докато неговите родители се целуват

Ревниво бебе не спира да плаче, докато неговите родители се целуват - изображение

Това е факт: децата понякога завиждат и ревнуват. Особено, когато те са малки и изпитват липса на внимание. Често се случва с братя и сестри, но понякога любовта между родителите може да засегне и малките по странен начин.

Малката Ела стана известна в социалните медии, заради сладкия начин по-който ревнува майка си и баща си.

бебе Ела с майка си

Видеото на тази малка плачеща дама е достигнало повече от 4 милиона зрители, след като баща й, Мат го качва в YouTube. Всички знаем, че бебетата са сладки и видеоклиповете им имат потенциал да станат вирусни, но тайната тук е малко по-очевидна. Ела не е просто сладко бебе, тя е дете, чиито чувства се нараняват много лесно.

Какво се случва?

семейство

Не се притеснявайте, нищо сериозно не е станало с Ела – нейните родители просто се целунаха, а Ела избухва в плач. Най-интересното е, че в момента, в който родителите й я целуват, Ела абсолютно забравя за сълзите. А после отново започва да плаче, когато родителите й се целуват за втори път. Родителите на Ела повтарят този трик три пъти във видеоклипа и реакцията й е малко по-различна всеки път. Първо, Ела изглежда объркана и на нея й отне известно време, за да разбере какво се случва и тогава тя започва да плаче. Вторият път тя просто се нацупва малко, след което  избухва в сълзи.

Липса на внимание

семейство

Заглавието на видеото е следното: "Нашето момиче е много тъжно,защото мама и татко се целуват пред нея. Тя ревнува със сигурност!

И това е най-вероятно истината: Бебетата се нуждаят от цялото внимание, което могат да получат. 

семейство

Но дали всички тези видеоклипове чупят всички рекорди в социалните мрежи? Е, изглежда е така.
Неотдавна друг видеоклип с близнаци, които се хранят с майка си, също стана популярен. Едното бебе ревнува, докато майката храни братчето му.  

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиЗдравни съветиЛюбопитноНовиниПсихологияХранене при...ТестовеСоциални грижиАлт. медицинаИсторияКлинични пътекиФизиологияНормативни актовеОрганизацииСпортСпециалистиБотаникаЛеченияПроизводители