Начало Лайфстайл За свободното време Моето хоби Принцесите на Дисни като лоши момичета

Принцесите на Дисни като лоши момичета

Принцесите на Дисни като лоши момичета - изображение

Анимационните филми за принцеси не бяха първоначално основната работа на Дисни. Но нещата се променят през годините, а в наши дни общите приходи от такива карикатури се оценяват на около 3 милиарда долара годишно. Но дали ситуацията ще е различна, ако Дисни прави филми за лоши момичета?

Принцесите на Дисни винаги са представяни като добри момичета с отлични нрави и добри сърца. Но тъй като повечето от тях са тийнейджъри, трудно е да си представим, че никога не са искали да направят някоя лудория.

Споделяме с вас произведенията на трима художници, които се опитаха да пресъздадат как принцесите на Дисни ще изглеждат като лоши момичета.

Жасмин

Ясмин

Въпреки луксозния си начин на живот, Жасмин никога не е била разглезеното момиче на татко, а душата и жадува за приключения. Художниците я пресъздават като звезда на R & B, фен на баскетбол,която живее на таван с с панорамна гледка.

Пепеляшка

Пепеляшка

Пепеляшка е най-скромната от всички принцеси на Дисни – мила, добра и винаги готова да помогне на човек или животно в беда. Художникът решава да добави особен стил в погледа й и я превръща в бляскава знаменитост.

Рапунцел

Рапунцел

След като живее в кула през по-голямата част от живота си, не е чудно, че Рапунцел няма да се притеснява да бъде дива и непокорна след бягството си. Усещането й за свобода се състои в ярко боядисана коса, пиърсинг и татуировки с ръкави.

Ариел

Ариел

Ариел винаги е била готова да се изправи срещу вярванията си и да отиде надалеч, за да постигне целите си, тя знае и как да се отпусне и да се забавлява. Въпреки че е дъщеря на крал Тритон, луксозният начин живот никога не е бил основният й приоритет. Художниците пресъздават Ариел като момиче, с което определено ще искате да излезете, да пийнете и хапнете пица в петък вечер.

Бел

Бел

Бел е разумната принцеса, която е готова да се жертва в замяна на живота на баща си. Въпреки това, нейната екстремна страст към четенето й носи репутация на "малко странно момиче" сред селяните. Обзалагаме се, че никой не би могъл да нарече Бел "странна" след трансформацията й в зашеметяващо лошо момиче.

Тиана

Тиана

Тиана винаги е работила усилено, за да осъществи мечтите си. Но може би е време да се отпусне и да се забавлява? Колоритните татуировки и силният грим са определено добро начало.

Снежанка

Снежанка

Снежанка никога не е подценявала важността да изглежда добре и да се грижи за феновете си. Публикуването на снимки в Instagram е идеален начин да се увеличи броят на почитателите от 7 джуджета до милиони последователи.

Покахонтас

Покахонтас

Покахонтас винаги е била бунтовник, готова да се бори за щастието и истинската си любов. Със съвременната технология и глобализацията тя няма да пропусне Джон Смит и ще може да си спечели куп нови приятели с един клик, докато се наслаждава на вкусни макарони и капучино от Старбъкс.

Елза

Елза

Въпреки че Елза изглежда като перфектното добро момиче, художникът вярва, че тя определено има дива страна. Татуировките, палавите очи и раздърпаната тениска със сигурност няма да останат незабелязани и ще я направят най-модерното момиче в царството.

Моана

Моана

Моана винаги е била твърде зряла за възрастта си и готова да разбере "колко далеч може да стигне". Моана в съвременния свят също би искала да проучи възможностите си и да се разбунтува срещу правилата и стереотипите с помощта на една доста неочаквана модна трансформация.

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимки