Начало Лайфстайл За свободното време Живот и Ум Приложение на университета в Кеймбридж прави психо-демографска картина на вашата личност въз основа на вашите фейсбук лайкове

Приложение на университета в Кеймбридж прави психо-демографска картина на вашата личност въз основа на вашите фейсбук лайкове

Приложение на университета в Кеймбридж прави психо-демографска картина на вашата личност въз основа на вашите фейсбук лайкове - изображение

Знаете, всеки втори страда от параноята, че всичката информация, която качваме тук-там в интернет пространството бива пазена от някого за някакви цели. Е, добре де, тя наистина може да послужи, но не задължително за лоши цели.
Правим толкова неща в интернет пространството, за които дори не се замисляме, но какво говорят те за нас? Благодарение на апликация (приложение) на университета в Кеймбридж и Психометричния център, ние всъщност можем да разберем.
Апликацията, която носи името Apply Magic Sauce, анализира вашите лайкове във Фейсбук и в отговор ви дава детайлен психо-демографски профил, базиран на вашите "дигитални отпечатъци".
Апликацията дава прогноза за вашата политическа принадлежност, сексуална ориентация, религия, интелект и всичко между тях. Опитайте, интересно е да научите какво има да каже за вас!
Както пише в сайта: "Това е предположение за вашия психо-демографски профил, базирано на вашите фейсбук лайкове. То изкарва "моментна снимка" на вашия дигитален отпечатък , за да визуализира как останалите възприемат вас онлайн и следователно може да не е изцяло акуратна картина на това кои сте вие всъщност."
В заключение, можем да кажем, че ние опитахме приложението и то се справи доста добре. Но даже и да не припознаете себе си в него, то все пак е забавно да опитате.

Може да го направите тук >>>

Още по темата:

4.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлПсихологияСоциални грижиАнкетиНовиниЛюбопитноСнимки