Начало Лайфстайл За свободното време Моето хоби Приказно: Фотограф превърна шест новородени в принцеси на Дисни

Приказно: Фотограф превърна шест новородени в принцеси на Дисни

Приказно: Фотограф превърна шест новородени в принцеси на Дисни - изображение

Много дъщери гледат на новородените си дъщери като на перфектните принцеси, но  всъщност шест новородени момиченца се превъплътиха в истински кралски особи. Те застават ( или по-скоро спят сладко) пред обектива на фотографът Карън Мари.

бебе

Тя заснема приказната фотосесия на шест бебета, облечени като принцесите Ариел, Снежанка, Аврора, Пепеляшка, Бел и Жасмин, в студиото си в Роузвил, Калифорния.  

бебе

Тя разкрива, че проектът изобщо не е бил лесен за заснемане, защото „новородените не са от най-търпеливите модели“ и макар и още невръстни те проявяват характер. „Обожавам да снимам бебета, защото знам, че тези фотографии ще значат толкова много за техните семействата и за бъдещите поколения.“

бебе

Карън Мари е майка на три деца и споделя, че е била мотивирана да направи този проект, защото Дисни е важна част от нейния живот. "Невероятните приказки за любов и героизъм винаги са били вдъхновение за мен, а сега виждам, че те вдъхновяват и моите деца", казва тя.

бебе

Магията на Дисни няма да спре за Карън Мари. Тя разкрива, че вече работи по нов проект, в който ще снима бебета с други героини като Покахонтас, Моана и Тиана от „Принцесата и жабокът“.

бебе

"Чувствам се толкова щастлива, че успях да създам кариера от моята страст към бебетата и моята любов към фотографията", заключва Карън.

източник: huffingtonpost.com; popsugar.com

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимки