Начало Лайфстайл За свободното време Моето хоби Петгодишна красавица впечатлява с невероятни прически в социалните мрежи

Петгодишна красавица впечатлява с невероятни прически в социалните мрежи

Петгодишна красавица впечатлява с невероятни прически в социалните мрежи - изображение

Миа може и да е на 5 години, но вече е истинска звезда в социалните мрежи. Благодарение на красивата и естествена коса, момиченцето е последвано от над 53.2 потребители в Инстаграм.

Миа е родена в Тел Авив и вече е по страниците на британското Vogue. Саги Дахари е нейният личен фризьор, който е очарован от работата си с малкото момиче.

Миа

"Принцеса Миа не се оплаква никога, не спори, не се сърди. Тя изчаква търпеливо преди снимки и се усмихва на всички."

Въпреки че потребителите я обожават, има и такива, според които подобно обществено внимание носи негативи на малкото момиче.

Миа

"В Инстаграм не са само вашите приятели, които очевидно се стараете да впечатлите. Там има и лоши хора. Вие застрашавате живота на момичето, както й нейното настоящо и бъдещо психическо здраве", коментират хората.

Преди няколко месеца една друга малка красавица разби всички рекорди в социалните мрежи, а интернет потребителите обявиха Джаре от Нигерия за "най-красивото момиче в света". 

Снимките на малкото нигерийско момиче взривиха Instagram и Twitter, като много коментатори отбелязаха "красивия", "абсолютно зашеметяващ" и "куклен" вид на малкото момиче.

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: boredpanda.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛайфстайлНовиниЛюбопитноФизиологияПсихологияЗдравни съвети