Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Пенсионери дават акъл БЕЗПЛАТНО

Пенсионери дават акъл БЕЗПЛАТНО

Пенсионери дават акъл БЕЗПЛАТНО - изображение

Група от пенсионирани другари от Солт Лейк, Юта, се срещат всяка събота в заведението на приятел, за да пият кафе и да се наслаждават на бриза. Чудесен начин за прекарване на пенсионерски години, нали?

Със сигурност е било така, поне докато всички не са изхабили темите си на разговор и не са се опознали твърде много. Осъзнавайки, че нямат какво повече да си кажат, че всички интересни истории и ежедневни случки са споделени, те останали без цел за събиране. Тогава гениална идея хрумва на Тони Капуто – собственикът на заведението. Той решава да вземе маса за карти и да наеме палатка точно отсреща на заведението му. А там той и приятелите му да дават безплатни съвети, от натрупаната с времето мъдрост, на напълно непознати.

Този т. нар. проект Тони Капуто приема сериозно. Групата от приятели се настанява в палатката и дори слага табела "Кварталните старчета съветват". С голяма доза самоирония прибавят и допълнение: "Вероятно ще е лош съвет, но поне е безплатен."

В началото те са подходили предимно шеговито. Създали са си някакъв начин, по който да разнообразят съботите си. Но изведнъж нещо наистина странно се е случило. Хората са започнали да се появяват и то с някои сериозни въпроси. А "Кварталните старчета" – съставени от Гус Уилкър, Лу Боргенич, Карол Сиско, Крис Ванкур, Тони Капуто и Джон Леснан – започнали да дават истински ползотворни и смислени отговори.
Оттогава всяка събота групата от приятели се събира и намира дори нещо по-забавно, но и по-смислено нещо, с което да се занимава.

Редактор: Милена Минчева

Източник: rare.us

Още по темата:

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСоциални грижиЛюбопитноПсихологияСнимкиЛайфстайлНовиниАнкетиСпортЗдравни съветиИсторияОрганизацииРецептиХранене при...Ботаника