Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Парче от сватбената торта на Доналд Тръмп и Мелания се продава на търг в Лос Анджелис

Парче от сватбената торта на Доналд Тръмп и Мелания се продава на търг в Лос Анджелис

Парче от сватбената торта на Доналд Тръмп и Мелания се продава на търг в Лос Анджелис - изображение

Парче от сватбената торта на Доналд Тръмп и Мелания ще бъде продадено на търг в Лос Анджелис. Тортата е с вкус на шоколадов трюфел, с размери 10 на 10 см и е покрита с бял фондан. Наддаването за сладкото изкушение ще започне от 250 долара, а организаторите от аукционната къща очакват сумата да достигне до 2000 долара.

Но как се е запазило цяло това парче близо 17 години?

сватбена торта

Всъщност сладкото изкушение, което се предлага от аукционната къща е мини сувенир, подарен от семейство Тръмп на гостите по време на сватбеното тържество. Уважилите събитието така и не опитват от истинската торта. Защо? Шоколадовото изкушение тежи повече от 20 килограма. За да не се срути неочаквано, дизайнерите се "застраховат", като поставят огромно количество тел вътре в него, за да може да стои изправено. Така величествената торта служи само за декор. Един от гостите решава да запази за спомен мини варианта, а след това го продава. 

Американският президент и първата дама сключват брак през 2005г. Сватбеното им тържество е Палм Бийч, а роклята е на Диор и струва 100 000 долара. Двамата се запознават през 1998 г по време на седмицата на модата в Ню Йорк. 

Оригиналната сватбена торта струва 50 хиляди долара, а за направата й са били необходими два месеца. Жълтото пандишпаново изкушение е поръсено с портокалова захар, а блатовете са сиропирани с портокалов ликьор и слепени с маслен крем. Декораторите я украсяват с 2 000 цветя, които изработват едно по едно от захарно тесто.

 източник: businessinsider.com

 снимки: newsweek.com; hollywoodreporter.com

 по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлНовини