Начало Лайфстайл Красота и стил Модерно Парти дива през декември (част 2)

Парти дива през декември (част 2)

Парти дива през декември (част 2) - изображение

Нима има жена, която не иска да изглежда блестящо на Нова годи? Или пък девойка, която не се стреми да събере всички погледи на празничната нощ? Дори тези, които са по-скромни във визиите си, със сигурност ще се постараят да изглеждат добре.

А вие избрали ли сте вече с какво ще бъдете облечени? Дори да сме в началото на декември месец, времето минава бързо, хората започват да подготвят тоалетите си, и по-качествените и по-ефектните дрехи ще се изчерпят най-бързо от витрините. Нашият съвет е да започнете да търсите своята нова рокля още сега. Но какво ще бъде най-модерно през този празничен сезон и кое точно ще ви накара да заблестите?

Секси блясък

рокля

А видяхте ли вече витрините на известните маркови магазини? Останахте ли заслепени от блясъка, който предлагат? А защо вие сами да не блестите по този начин?

Това със сигурност е визия, с която не всеки би рискувал. Но ако предприемете този риск, то, повярвайте ми, ще бъдете с най-модерната, но и най-забележителна визия на Нова година.

Най-актуален от бляскавите цветове за 2018 година остава телесният. Ефектът, който придава, е наистина прекрасен. Едновременно напомняте за голотата под роклята, но и блясъкът, отблъскващ светлината, ще ви накара да изглеждате сякаш слизате от подиума на Victoria’s Secret.

Ако решите да разнообразите цвета на пайетите по себе си, също няма да сбъркате. Дали черно или розово, блясъкът си е блясък. И освен да бъдете неотразими, обличайки подобна рокля, няма какво друго да се случи.

Стилна балерина

пола

А вие си мислехте, че пачките са демоде. Може би за по питие с приятелки през седмицата няма да бъде особено подходящо да сложите пачка, но за коледния коктейл или новогодишната нощ това е перфектната визия за смели и дръзки дами, които влизат навсякъде с гръм и трясък.

Забележете обаче дължината на полата. Докато спазвате ограничение на пачката около коляното си, ще изглеждате изключително добре. По-късият вариант вече говори за проява на лош вкус, а свръх късата версия на полата може дори да предизвика доста лоши асоциации.

пола


Първа част на статията прочетете ТУК

Автор: Милена Минчева

Снимки и съдействие: 

лого

Още по темата:

5.0, 4 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиСпортЛюбопитноЗдравни съвети