Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Памела Андерсън протестира в защита на животните пред френски аквапарк

Памела Андерсън протестира в защита на животните пред френски аквапарк

Памела Андерсън  протестира в защита на животните пред френски аквапарк - изображение

Звездата от хитовия сериал „Спасители на плажа“ Памела Андерсън протестира пред аквапарк в „Marineland“, който се намира в югоизточната част на Франция. Тя призова незабавно да се прекрати залавянето на животните, както и да престанат да бъдат използвани за атракция и да обитават клетки.

Памела Андерсън

С проявата си канадската звезда цели да насърчи хората да не посещават подобен тип атракциони не само във Франция, но и по целия свят.

На снимките, които са публикувани в официалния туитър профил на агенция PETA Памела Андерсън стои пред входа и държи в ръцете си плакат. На него пише: “ Животът в плен убива, затворете завинаги „Marineland“. Под текста стои и логото на PETA – организация за защита на правата на животните. Повече от 25 години канадската актриса членува в нея и е една от най-изявените й активистки.

Памела Андерсън

„Боря се за тази кауза и я защитавам, независимо къде се намирам по света. Сега живея във Франция и искам да бъда дейна в тази страна, където е и постоянният ми адрес“, заявява 50-годишната актриса.

аквапарк

Аквапаркът се намира на територията на туристическия курорт „Blanes“. В него се помещават зоопарк и увеселителен парк. Зоопаркът е обитаван от различни видове животни като тропически риби, акули, делфини, тюлени, бели мечки и др.

източник: afp.com

снимки: twitter; lexpress.fr; petafrance.com

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайл