Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Още 10 Холивудски двойки, които се влюбват на екрана – II част

Още 10 Холивудски двойки, които се влюбват на екрана – II част

Още 10 Холивудски двойки, които се влюбват на екрана – II част - изображение

Заснемането на филмови продукции често създава страстни романси между звездите. Много от тези предполагаеми връзки са чисти измислици на папраците и клюкарските издания, но съществуват и истински любовни истории, които за изненада и удовлетворение на феновете, се оказват истински.

Вижте някои от тях.

Аштън Кътчър и Мила Кунис

Аштън Кътчър и Мила Кунис

Двамата актьори се срещат, когато са много млади, по време на телевизионното шоу "That's 70's Show". Но през следващите 14 години те са само приятели. Аштън се жени за Деми Мур, а Мила известно време излиза с Маколи Кълкин. През 2015 г. съдбата се намесва и светът научи за тайната сватба на Аштън и Мила. Двойката вече има две деца. Предстои им да си направят още 10, тъй като мечтата на Аштън е да има 12. 

Крис Прат и Анна Фарис

Крис Прат и Анна Фарис

Въпреки че филмът "Таке me home tonight", в който участват двамата актьори, е пълен провал, любовта, породила се между двамата на снимачната площадка, се оказва много силна. Те се женят през 2009 г. и сега имат 4-годишен син на име Джак. Популярността на Прат расте главоломно, което му осигурява все по-големи и по-големи роли, а съпругата му го подкрепя безрезервно, за да достигне кариерата му нови висоти.

Гийом Кане и Марион Котияр

Гийом Кане и Марион Котияр

Когато тези двама френски актьори се срещат на снимачната площадка на филма "Love me if you dare", никой от тях не подозира, че само след няколко години ще станат съпрузи и в реалния живот. Тяхната връзка започва като естествено продължение на тяхното близко приятелство и поддържали на кореспонденция с писма. Днес те са безумно щастливи заедно и дори наскоро им се роди второ дете.

Фреди Принц Джуниър и Сара Мишел Гелар

Фреди Принц Джуниър и Сара Мишел Гелар

Тази двойка рядко може да бъде видяна на червения килим и до ден днешен се опитва да държи папараците настрани от личния си живот. Преди много години те участваха заедно във филма "Знам какво направи миналото лято", а после и в "Скуби ду". Сара и Фреди са омъжени вече 15 години и изглежда са открили ключа към семейното щастие.

Бенджамин Милпийд и Натали Портман

Бенджамин Милпийд и Натали Портман

Филмът "Черният лебед" е истински подарък от съдбата за Натали Портман. Тя спечели Оскар за своето изпълнение на главната женска роля и срещна бъдещия си съпруг по време на снимките на филма. Бенджамин е главния хореограф на продукцията. Тяхната история е изпълнена със страст: сватба и две деца за кратък период от време. Портман твърди, че да бъде съпруга и майка е най-хубавото нещо, което й се е случвало.

Към първа част > > >

източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиЛюбопитноСпортПсихологияЗдравни съветиИнтервюта