Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Официално: Наградите Оскар без водещ тази година

Официално: Наградите Оскар без водещ тази година

Официално: Наградите Оскар без водещ тази година - изображение

КОЙ да бъде водещ на тазгодишните Оскари? Това бе въпросът, който с дискутираше усилено през последните седмици. Припомняме, че в началото на декември комедийният актьор Кевин Харт отказа предоставената му възможност – да бъде водещ. Причината: множество реакции по повод негови хомофобски изявления в Туитър от преди няколко години.

За първи път от 30 години насам, организаторите съобщиха, че раздаването на наградите тази година ще се проведе без участието на водещ. 

Основният аргумент е свързан с времетраенето на събитието.
"Това е оптималният вариант церемонията да бъде сведена до 3 часа", споделя Кели Бърк, ръковидител на ABC Entertainment, които държат правата за събитието. По този начин ще бъде спазено обещанието от миналата година – церемонията да не е прекалено дълга.

Вместо един водещ, голям брой холивудски звезди ще излязат на сцената на тазодишната церемония по раздаването на наградите Оскар. Дженифър Лопес, Бри Ларсън, Упи Голдбърг са само част от звездния каст, на който зрителите ще могат да се насладят на 24 февруари в Лос Анджелис.

Преди няколко седмици холивудската актриса Сандра Бълок направи интересно предложение за водещ на наградите. Нейната идея бе на случаен принцип да се теглят имената на актриси и актьори ( в залата), които да излизат и да обявяват победителите в конкретната категория.

"Щом претендираш, че си актьор – излизаш и се справяш с настоящето положение", категорична бе Бълок.

През 1989 година наградите се провеждат без водещ. Кратка справка: 1958 година – 4 водещи, 1987 година – трима водещи.

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: people.com

Още по темата:

5.0, 2 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлНовини